Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Tafels

Gouden tafels zijn vandaag de dag een van de meest geliefde meubelstukken op woongebied. En dat is natuurlijk met een reden. Je zorgt hierdoor direct voor een erg chique uitstraling in je woonkamer, keuken, slaapkamer of gang. En ook al hebben de tafels allen met elkaar gemeen dat ze dezelfde kleur hebben, je hebt nog steeds erg veel keuze als het aankomt op het design en de afmeting. Wel zo handig, toch? Naar wat voor soort model ben je precies op zoek?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden tafels

De gouden tafels op deze pagina lenen zich perfect voor iedere ruimte in huis. Kies bijvoorbeeld voor een dressoir waar je direct een statement mee maakt in het interieur. Ga handig om met dat ene kleine hoekje in huis en kies voor een kleine sidetable of ga voor groots met een prachtige eettafel met gouden accenten. Het behoort allemaal tot het erg veelzijdige aanbod.

Gouden tafels in jouw interieur

Voor welk model je ook gaat, ieder design is erg goed te combineren met andere stukken uit de collectie. We hebben ieder model namelijk gecategoriseerd onder een bepaalde woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor Modern Chic, Pink Blush, Raw Industrial en Retro Revival. Bekijk daarom ook gerust eens de rest van het assortiment en tover je interieur in een paar seconden om tot een echte showstopper.

Gouden tafels bij Rebel House

Kies je ervoor om een van de gouden tafels op deze pagina te bestellen via Rebel House? In dat geval profiteer je van een aantal voordelen. Je profiteert van gratis verzending vanaf 50 euro en betaling vooraf achteraf of in termijnen. Daarnaast heb je altijd recht op 90 dagen retourtermijn en je kunt kiezen voor een eigen bezorgservice voor grote meubels.