Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kunststof Tafels

Tafels met strakke vormen, grappige tafels, pittige tafels, nostalgische tafels... het bestaat allemaal in kunststof. En ze zijn ook allemaal te verkrijgen bij Rebel House. Kies je tafels in kunststof uit onze uitgebreide collectie. Ontdek ze hier!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kunststof tafels

Waarom kiezen voor kunststof tafels? Kunststof is een zeer sterk materiaal en is ook makkelijk schoon te houden. Daarnaast kunnen designers met kunststof alle kanten uit. Alle vormen, lijnen en figuren zijn te maken in kunststof. Wij bieden bij Rebel House dan ook diverse categorieën tafels in kunststof aan: bartafels, bijzettafels, eettafels, salontafels, sidetables en trolleys. Je kunt perfect al deze tafels op elkaar laten aansluiten. Kies daarbij nog mooie stoelen in dezelfde uitvoering. Je vindt talloze modellen in onze webwinkel. Combineer je stoelen en tafels met bijpassende kasten, verlichting en woonaccessoires en je interieur is picco bello!

Kunststof tafels in jouw interieur


Naar welke tafel ben jij op zoek? Je vindt heel wat verschillende kunststof tafels in onze webshop. Kleurrijke tafels met bijvoorbeeld dierenfiguren zijn perfect voor je Street Pop interieur. Of kies je strakke witte tafels voor je Pure Minimal woning? Zoek je een roze tafel voor je Pink Blush interieur of een groene tafel voor je Urban Jungle woonkamer? Wij hebben ze! Creëer gerust contrasten tussen je kunststof tafel en de omgeving. Onze tafels zijn zo bijzonder dat ze best wel alle aandacht mogen krijgen. Vraag ons gerust raad als je niet goed weet wat te kiezen. Wij helpen jou graag om de perfecte tafel in kunststof uit te kiezen!!

Kunststof tafels bij Rebel House

Wij gaan altijd op zoek naar nieuwe ontwerpen en wij volgen de trends op de voet. Wij delen dit graag met jou. Kom daarom regelmatig kijken in onze webshop. Je ontdekt er elke keer opnieuw andere design interieurstukken, en dit telkens voor betaalbare prijzen. Als je bij Rebel House je kunststof tafel koopt, dan kun je rekenen op 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt snel naar jou toe om je tafel in kunststof te leveren.