Marmeren Tafels

Marmer is hét luxe materiaal voor een unieke, opvallende en chique look, dat is zeker. Steeds meer huishoudens kiezen er dan ook voor om dit materiaal te gebruiken als basis of afwerking voor het interieur, en marmeren tafels zijn daar een goed voorbeeld van. Rebel House bied je echter niet enkel een breed gamma aan marmeren tafels, maar helpt je ook om de beste keuze te maken voor jouw interieur. Op die manier hoef je je geen zorgen meer te maken over het uiteindelijke resultaat, en dat is maar zo gemakkelijk!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Marmeren tafels

Een marmeren tafel is het perfecte meubelstuk als je je eetkamer, salon of keuken een chique uitstraling wilt geven. Marmer komt in uiteenlopen variante en gradaties: van wit marmer met hier en daar zwarte, natuurlijke lijnen tot donker marmer dat perfect past als tafelblad op een industriële tafel, er zijn bijna geen grenzen. Bij jouw speciaalzaak vind je dan ook heel wat opties, voor elke woonstijl en situatie. Kleine tafels met houten poten en een zwart tafelblad uit marmer, hele grote tafels die robuust ogen dankzij een eikenhouten basis en donkergrijs tafelblad, alles kan!

Marmeren tafels in jouw interieur

Als je echter de beste marmeren tafels wilt vinden voor jouw interieur, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Bevinden er zich al marmeren elementen in je woning, en hoe kan je die in balans brengen met je nieuwe tafel? Wil je een Modern Chic of Pure Minimal stijl bekomen door het gebruik van een tafel met wit tafelblad en eenvoudig design? Of lijkt een opvallende, kleurrijke tafel voor een Pink Blush interieur je wel iets? Rebel House biedt voor elke woonstijl een oplossing en helpt je daarbij om de beste tafel te vinden qua prijs, afmetingen en meer!

Marmeren tafels bij Rebel House

Ook kunnen wij je altijd helpen met een eigen bezorgservice voor grote meubels, zodat je nieuwe tafel snel op zijn plaats staat. Ten slotte geniet je bij elke bestelling van een gratis verzending vanaf 50 euro, heb je de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen en kan je gebruik maken van een 90 dagen retourtermijn!