Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Salontafels

Salontafels zijn onmisbaar. Je zet ze in om een drankje of een hapje te serveren wanneer je in je salon zit. Ze dienen ook om decoratieve items op te plaatsen. Of ze vullen eenvoudig de ruimte op om je kamer meer stijlvol te maken. Bij Rebel House vind je een enorme keuze!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Salontafels

Je salontafel is soms wel het uithangbord van je woning. Je verwelkomt je gasten in je salon en mooie design salontafels zijn dan ook altijd een meerwaarde. Als je daarbij ook nog eens een bankstel hebt dat perfect bij je design salontafel past, dan krijg je een karaktervol geheel. Rebel House is gespecialiseerd in design salontafels in alle afmetingen, materialen en stijlen. Soms kan een onderstel of het tafelblad zo uniek zijn dat het volledig je interieur gaat bepalen. Bij Rebel House helpen wij jou om die salontafel te kiezen die volledig bij jouw levensstijl past.

Design Salontafels in jouw interieur

Wat vind je van onze gouden salontafels voor je Grand Glamour interieur? Letterlijk schitterend, toch? Kies nog wat gouden accessoires en verdeel ze over de kamer. Je salontafel is dan helemaal op zijn plek. Voor je Circus Baroque stijl hebben wij bijvoorbeeld salontafels met een glazen tafelblad dat gedragen wordt door een dierenfiguur. En bekijk maar eens onze Raw Industrial salontafels. Van een salontafel met stoere metalen poten tot een salontafel op robuuste industriële wielen, je vindt het bij ons! Een bepaalde unieke salontafel kun je ook gewoon uit zijn context halen en ze als pittig contrast in je zithoek inzetten. Ze wordt dan een ware blikvanger.

Design Salontafels bij Rebel House

Design salontafels zijn onze specialiteit, wij zijn één van de grootse online aanbieders van prachtige salontafels in Nederland. Kies jij voor Hatland? Dan krijg je ook 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Voor de levering van je mooie salontafel doen wij een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen.