Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Eiken Salontafels

Eikenhout is duurzaam, sterk en is bijna krasbestendig. Het is een heel harde soort hout en daarom ook ideaal voor meubelen die elke dag gebruikt worden. Je salontafel bijvoorbeeld is een tafel die het soms erg te verduren krijgt. Eiken salontafels van Rebel House zijn bestand tegen veelvuldig gebruik. Wij hebben eiken salontafels in diverse modellen en stijlen. Daardoor kun jij de perfecte eiken salontafel voor jouw interieurs kiezen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eiken Salontafels

Bij eiken salontafels krijg je een gezellige uitstraling. Eikenhout brengt de natuur in huis. Naturel eiken hout is vrij licht van kleur. Het vertoont weinig of geen nerven en noesten en is daardoor vrij strak. Je kunt uiteraard ook kiezen voor eikenhout met een afwerking. Zo kies je bijvoorbeeld voor donkere beits. Of je geeft je tafel achteraf zelf nog een kleurtje, dat kan ook!

Eiken Salontafels in jouw interieur

Een eikenhouten tafel met een stoer zwart onderstel is hét salonmeubel voor je Raw Industrial style. Ga je voor fijnere poten, bijna draadvormig? Dan zit je goed voor je Retro Revival interieur. Met een tafelblad in wit MDF en daarbij massief eikenhouten poten zit je helemaal goed voor je Pure Minimal salon. Laat je eiken salontafel aansluiten bij de materialen en de look van bijvoorbeeld je eetkamertafel en eetkamerstoelen. En combineer de afwerking van het eiken hout van je tafel met eiken houten kasten, je vloer of bijvoorbeeld balken die door je woonkamer lopen. Zo komt je eikenhouten salontafel nog meer tot zijn recht.

Eiken Salontafels bij Rebel House

Een eikenhouten salontafel kopen doe je bij Rebel House makkelijk online. Je plaatst je product in het winkelmandje en wij schakelen onmiddellijk onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Kleine stukken worden via PostNL verstuurd. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, zoals jij het wilt. Maak alvast ruimte voor je eiken salontafel, ze komt er snel aan!