Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Salontafels

Salontafels met glas hebben nog altijd een grote luxe uitstraling. Glas is ook makkelijk te combineren met om het even welk ander materiaal: hout, metaal of marmer bijvoorbeeld. Dat geeft aan designers de mogelijkheid om topstukken te creëren. In onze collectie vind je dan ook zeer uiteenlopende stijlen en ontwerpen. Ga jij op zoek naar de glazen salontafel die perfect in jouw woonkamer past?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glazen Salontafels

Glas weerkaatst het licht en laat anderzijds ook het licht door. Dit is tweeledig. Enerzijds krijg je een mooie schittering in de kamer. Anderzijds krijg je een enorm groot ruimtegevoel met een glazen salontafel. Het grote voordeel van een glazen tafelblad is dat het vanaf nul geproduceerd wordt. Het kan dus gemaakt worden in welke kleur of vorm dan ook. Onze tafels zijn hiervan het beste bewijs. Je vindt ze bij Rebel House in talloze designs.

Glazen Salontafels in jouw interieur

Wat denk je bijvoorbeeld voor een zwart glazen tafelblad met een minimalistisch zwart onderstel? Hiermee pimp je je Pure Minimal salon. Een draadstructuur en geometrische vormen als onderstel zijn hier helemaal op hun plek! Een totaal ander design zijn de glazen salontafels met een onderstel in goudkleur. Dit is gewoon perfect voor je Grand Glamour interieur. Hou jij zo van Urban Jungle? Ga dan in onze collectie op zoek naar dierenfiguren die je glazen tafelblad ondersteunen. In je Modern Chic hoort bijvoorbeeld een gouden tafel met glazen blad in marmerlook. Laat je fantasie gerust werken, met een glazen salontafel maak jij een statement. Ze laat zien hoe jij in het leven staat.

Glazen Salontafels bij Rebel House

Rebel House heeft een eigen bezorgservice voor grote meubels en kleine meubels sturen wij via PostNL. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn en eveneens gratis verzending vanaf 50 euro. Wil je de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen? Het kan! Kies je favoriete glazen salontafel, wij zorgen ervoor dat ze veilig bij jou thuis wordt geleverd.