Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Salontafels

Houten salontafels zijn een stijlvolle aanwinst voor je woning. Een salontafel is onmisbaar bij je zitmeubelen. Je serveert er een drankje en en hapje op, je legt er relax je voeten op of je bergt er wat spullen in op. Een salontafel in hout brengt klasse en karakter in je woonkamer. Kies bij Rebel House dé houten salontafel van je dromen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten salontafels

Hout bestaat in alle soorten en in alle afwerkingen. Ga je voor naturel hout of bewerkt hout? Of kies je voor lichtgekleurd, mat, glimmend of donker hout? Wij hebben het allemaal in onze collectie houten salontafels. Je kunt bijvoorbeeld voor één grote salontafel of voor een setje van meerdere kleine salontafels kiezen. Meerdere houten salontafeltjes bieden jou de flexibiliteit om ze in te zetten waar je maar wilt. De ene keer dienen ze als salontafel, een andere keer als bijzettafel of als tafel om een kunstwerk op te plaatsen.

Houten salontafels in jouw interieur

In onze webshop vind je diverse houten salontafels. Voor je Pure Minimal interieur kies je een dun houten tafelblad en dunne pootjes. In je Urban Jungle plaats je een salontafel met een onderstel uit een boomstam en voor je Classic Colonial interieur ga je voor een tafel van donker hout. Maar ook in je Retro Revival en je Raw Industrial woning passen houten salontafels perfect. Dit zijn namelijk stijlen waarin veel hout gebruikt wordt. Je combineert je houten salontafel met je eettafel, eetkamerstoelen en je houten kasten. Kies een bijpassend vloerkleed en decoreer je houten salontafel met kandelaars, vazen en schotels. Ook deze vind je bij Rebel House in alle stijlen.

Houten salontafels bij Rebel House

Als je houten salontafels bij Rebel House bestelt, dan geniet je van onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleine meubeltjes gaan met PostNL de deur uit. Wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro en je krijgt 90 dagen retourtermijn. Je kiest zelf op welke manier je betaalt: betaling vooraf achteraf of in termijnen. Bij Rebel House ga je voor klasse, welke stijl je ook verkiest. Rebel House biedt trendy, hippe, blitse, elegante, rustige en stoere houten salontafels. Aan jou de keuze!