Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Marmeren Salontafels

Als er één materiaal is dat je gewoon in je interieur moet verwerken voor een stijlvolle, chique look - dan is het wel marmer. Het aanbod aan marmeren salontafels van bij Rebel House bewijst dat dergelijke tafels in één keer een exclusieve en moderne look aan je interieur geven. Natuurlijk is dat effect pas écht merkbaar als je ook het goede model vindt voor jouw woning. In het onderstaande overzicht vind je alles wat je moet weten over de vele :armeren salontafels bij jouw speciaalzaak, en wat je van de service kunt verwachten!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Marmeren salontafels

Marmeren salontafels fungeren niet enkel als functioneel meubelstuk bij de inrichting van de woonkamer, ze zijn ook een échte blikvanger voor bezoekers. Marmer is een natuurlijk materiaal dat erg chique en strak oogt, maar door de aanwezigheid van natuurlijke patronen en kleurschakeringen draagt het toch ook bij tot een gezellige inrichting. Bij Rebel House vind je industriële salontafels met marmeren blad en metallic poten, terwijl er ook heel wat lichtkleurige varianten zijn met een wit tafelblad en glazen onderstel. Meer dan genoeg mogelijkheden bij jouw speciaalzaak!

Marmeren salontafels in jouw interieur

Wil je écht het beste uit je woonkamer of salon halen, dan is het vooral belangrijk dat je afgaat op de huidige stijl van je woning. Zo kan je een Grand Glamour salon prachtig afwerken met een bijpassende marmeren salontafel die goudkleurige of donkerrode accenten heeft. Ook voor een sobere Modern Chic of Pure Minimalism stijl bestaan er echter opties. Wat je wens ook is op het vlak van design en kleur, alles is mogelijk. Vergeet echter ook niet om rekening te houden met je budget en beschikbare ruimte!

Marmeren salontafels bij Rebel House

Rebel House maakt de zoektocht naar een mooie marmeren tafel nog een stuk gemakkelijker dankzij een goede service. Zo kan je rekenen op een 90 dagen retourtermijn als je je aankoop niet goed vindt en een gratis verzending vanaf 50 euro. Je inrichting wordt ten slotte een stuk gemakkelijker dankzij een eigen bezorgservice voor grote meubels en een betaling vooraf achteraf of in termijnen!