Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Salontafels

Je salontafel is vaak het middelpunt van je woonkamer. Samen met vrienden en familie geniet je er van een hapje en een drankje, je kijkt samen gezellig tv of je speelt met de kinderen spelletjes aan je salontafel. Metalen salontafels pimpen je interieur, dat is een feit. Bij Rebel House vind je tientallen metalen salontafels, elk met een eigen karakter. Welke metalen salontafel kies jij?

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen salontafels

Uiteraard kies je de vorm en de afmetingen van je salontafel. Maar de look is op zijn minst even belangrijk. Ga je voor opvallend of discreet, stoer of elegant, één grote salontafel of een set van meerdere salontafeltjes, een salontafel met of zonder opbergruimte? Deze en nog veel andere criteria bepalen welke salontafel jij kiest. Ga je voor hoofdzakelijk metaal of kies je metaal in combinatie met hout, glas, marmer...? Wij helpen jou om de juiste metalen salontafel te vinden. En je salontafel staat niet alleen in je woonkamer. Je laat ze liefst perfect aansluiten bij je interieur, je levensstijl en je andere meubelen en accessoires. Denk maar aan verlichting en muurdecoratie. Al deze elementen zorgen ervoor dat je metalen salontafel perfect in je interieur past.

Metalen salontafels in jouw interieur

Bij Rebel House vind je zowel kubistische, strakke metalen salontafels voor je Pure Minimal interieur als stoere salontafels met hout en metaal voor je Raw Industrial interieur. Een opvallende gouden salontafel is gewoon het summum voor je Modern Chic of je Grand Glamour salon. En wat denk je van een salontafel met planten- of dierenfiguren voor je Urban Jungle woonstijl? Retro Revival creëer je met fijne poten en een dun tafelblad. En zoek ook gerust roze salontafels met metaal voor je Pink Blush style en bizarre vormen voor je Street Pop stijl. Rebel House heeft ze voor jou!

Metalen salontafels bij Rebel House

Welke salontafel met metaal jij ook bij Rebel House kiest, je krijgt altijd 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan je vooraf achteraf of in termijnen uitvoeren. Je hoeft dus niet alles meteen te betalen. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels en PostNL brengt kleine producten naar je toe. Als je vragen hebt, stel ze gerust. Wij helpen jou om je interieur te stylen zoals jij het wenst!