Roze Salontafels

Een roze salontafel, dit is toch wel heel bijzonder! Ja, bij Rebel House vind je ze! Voor mensen die van roze houden, bieden wij immers de mogelijkheid om élk interieurstuk in roze te kunnen aankopen, dus ook een salontafel. Durf jij deze stap te zetten? We helpen jou alvast om de perfecte roze salontafel te kiezen.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roze salontafels

Roze is op zich een zachte kleur. Toch hebben wij bij Rebel House roze salontafels die bijvoorbeeld stoer, elegant, pittig of romantisch zijn. Zo kun je ze in elke interieurstijl inzetten. Bij Rebel House kun je je hele interieur inrichten met veel roze als je dat wilt. Wij hebben kasten, tafels, stoelen, verlichting en heel wat woonaccessoires in roze. Roze is makkelijk te combineren met zwart of wit, maar ook met rood en oranje. Leuke contrasten krijg je wanneer je roze combineert met bijvoorbeeld turquoise blauw of donker groen. Je interieur wordt heel speels als je roze en geel combineert. Fel geel of okergeel, beide passen bij roze. Ben jij volop je woning aan het inrichten en je weet niet goed hoe je roze moet integreren in je interieur? Contacteer ons gerust, onze stylisten staat voor jou klaar om je raad te geven.

Roze salontafels in jouw interieur

Roze is uiteraard altijd perfect in je Pink Blush woning. Voor je Glamour woning kies je bijvoorbeeld een roze salontafel met goud. Of ga jij voor een roze salontafel met draadvormig onderstel voor je Retro Revival woning? En durf jij het aan om in je Urban Jungle een roze salontafel met een roze dierenfiguur te plaatsen? Gewoon doen! Met roze maak je een té stoer interieur zachter. En toch brengt roze elke keer opnieuw een pittige touch in je woning.

Roze salontafels bij Rebel House

Van zodra jij de bestelling van je salontafel online plaatst, krijg je van ons gratis verzending vanaf 50 euro en je hebt recht op 90 dagen retourtermijn. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleine interieurstukken laten wij door PostNL bezorgen. Bovendien kun je voor- achteraf en in termijnen betalen.