Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Salontafels

Een salontafel is een van de meest gewilde meubelstukken in het interieur. Het is namelijk een onwijs handige tafel om een drankje of een hapje te serveren. Daarnaast kun je er ook erg goed decoratieve items op plaatsen en een salontafel vult perfect de ruimte op om je kamer meer stijlvol te maken. Bij Rebel House heb je een enorme keuze aan verschillende kleuren, waaronder witte salontafels.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte salontafels

Een salontafel in het wit is zonder twijfel het uithangbord van je woning. Het is een van de eerste items die je gasten zien in de woonkamer, waardoor het altijd een erg grote meerwaarde voor je woning is. Soms kan een onderstel of het tafelblad zo uniek zijn dat het volledig je interieur gaat bepalen. Daarom is het goed dat je van tevoren goed in kaart brengt wat voor stijl interieur je hebt en wat voor soort salontafel daar het beste bij past.

Witte salontafels in jouw interieur

Een salontafel op deze pagina past perfect binnen een van onze vele woonstijlen. Ga bijvoorbeeld voor een interieur in een Rural Living, Urban Jungle, Classic Colonial of de Street Pop stijl. Bekijk ook gerust eens de collectie accessoires, die je perfect kunt combineren met een van de salontafels op deze pagina. Van wat voor soort stijl gaat jouw interieurhart sneller kloppen?

Witte salontafels bij Rebel House

De kans is groot dat je je uren kunt vermaken met het uitzoeken van een salontafel uit de collectie. Heb je toch een keuze kunnen maken? Je hebt altijd recht op 90 dagen retourtermijn en je kunt kiezen voor een eigen bezorgservice voor grote meubels. Kies daarnaast voor betaling vooraf achteraf of in termijnen en gratis verzending vanaf 50 euro.