Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zilveren Salontafels

Zilver is een kleur die altijd al populair is geweest. Ook nu zien we zilver volop in interieurs geïntegreerd. Onze zilveren salontafels passen dan ook perfect in diverse interieurs. Maak jij hier je keuze?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zilveren salontafels

Onze zilveren salontafels zijn letterlijk pareltjes. Ze schitteren door hun zilveren frame. En als ze ook nog eens in glas zijn uitgevoerd, glimmen ze nog meer! Ze brengen elk interieur op een hoger niveau. Of je nu een zeer kleurrijke of een discretere woninginrichting hebt, zilver past er gewoon bij. En wij zijn ervan overtuigd, eens je voor een zilveren salontafel hebt gekozen, volgen er nog andere interieurstukken in zilver. Denk bijvoorbeeld aan een eetkamertafel en bijzettafels. En ga zeker in onze webshop op zoek naar wanddecoratie en verlichting in zilver. In onze collectie vind je eveneens prachtige zilveren figuren, beelden en spiegels. Elk zilveren object in jouw interieur is een heuse eyecatcher! Je kunt het eventueel met goud, koper of brass combineren. Dan krijg je een zeer bijzonder resultaat.

Zilveren salontafels in jouw interieur

Een zilveren salontafel met kubistische vormen plaats je in je Pure Minimal woning. Ook in je Modern Chic interieur past een zilveren salontafel helemaal. Zeer uitgesproken kleurige interieurs zoals je Pink Blush of je Street Pop woning, kunnen makkelijk een salontafel in zilver aan. Zilver is eveneens ideaal om donkere woningen wat meer licht te geven. Het zilver van de salontafel weerkaatst het omgevingslicht. Ook wanneer je je lampen richt op je zilveren salontafel of andere zilveren objecten, glanst de hele kamer. Wil jij graag weten hoe je een salontafel in zilver het meest strategisch opstelt in je interieur? Wij geven jou graag advies over de styling van je woning.

Zilveren salontafels bij Rebel House

Wanneer je je salontafel in zilver bij Rebel House aankoopt, krijg je 90 dagen retourtermijn. Wij geven jou ook gratis verzending vanaf 50 euro. Bij Rebel House hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Daardoor kunnen wij zeer snel leveren. Wij bieden jou de gelegenheid om de betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen en op die manier je interieur in te richten op het tempo dat jou het meest past.