Bruine Sidetables

Sidetables hebben vaak de bedoeling om een lege muur aan te kleden. Maar je plaatst ze uiteraard waar jij maar wil. Zoek jij een bruine sidetable voor in je hal of voor een andere leuke plek in huis? Kies uit ons zeer uitgebreid gamma.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine sidetables

Een sidetable maakt je hal sfeervol. Maar je kunt bijvoorbeeld ook in je slaapkamer een sidetable inzetten aan het voeteneind van je bed. Het doet je bed nog beter uitkomen. En als je voor een bruine sidetabel met laden kiest, heb je meteen extra opbergruimte. Anderzijds hebben wij volledig open sidetables die je als mini-roomdivider kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding tussen je open keuken en je woonruimte of tussen je salon en je leeshoekje. Het maakt té grote kamers iets intiemer. Bij je sidetable horen bijvoorbeeld bruine spiegels, een bruine vaas of een bruin beeld. Bij Rebel House vind je ook kapstokken, muurdecoratie en vloerkleedjes die bij je bruine sidetabel passen. Ontdek ze in onze website. Heb je graag hulp om je bruine sidetabel perfect in je woning te integreren? Vraag ons gerust raad, wij zijn er voor jou.

Bruine sidetables in jouw interieur

In de Raw Industrial en de Rural Living stijl kiest men van oudsher houten meubels. Volledig naturel hout of naturel hout met metaal zijn hier helemaal op hun plaats. Voor je Modern Chic kies je bijvoorbeeld een donkere tint bruin, gecombineerd met messing. Of wat denk je van de combinatie van hout en glas voor je Pure Minimal woning? Een totaal andere stijl zijn onze bruine sidetables met boomwortels of takken. Ze staan prachtig in je Urban Jungle woning. Je Street Pop hal pimp je met een sidetable in diverse felle kleuren. Rebel House maakt het jou mogelijk om aan voordelige prijzen je woning uit te rusten met pure design.

Bruine sidetables bij Rebel House

Heb jij de bruine sidetable van je dromen hier gevonden en heb je er eventueel andere interieurstukken bij gekozen? Wij leveren zeer snel met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Bij je bestelling krijg je gratis verzending vanaf 50 euro. Je hebt meteen ook recht op 90 dagen retourtermijn en de betaling kan vooraf achteraf of in termijnen gebeuren.