Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Sidetables

Sidetables met glas vallen op doordat ze licht weerkaatsen. Je kunt er niet naast kijken.Ook al staat een sidetable letterlijk vaak aan de kant, onze glazen sidetables doen wat ze moeten doen: je huis pimpen, mooie kunstwerken of bloemen tentoon stellen of gewoon een eyecatcher zijn. Welk uniek ontwerp van glazen sidetable kies jij?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Glazen sidetables

Onder glazen sidetables verstaan wij bij Rebel House zowel sidetables die volledig in glas als gedeeltelijk in glas zijn uitgevoerd. Hoe meer glas er aan een sidetable is, hoe groter het ruimtegevoel is. In donkere of kleine kamers zijn sidetables met glas zeer geschikt. Bij Rebel House heb je een enorme keuze aan sidetables: brede en smalle, klassieke en moderne, zeer opvallende en minder opvallende sidetables. Neem rustig de tijd om onze collectie glazen sidetables te ontdekken. Ga ook eens kijken of je eenzelfde eetkamer-, salon- of bijzettafel vindt. Door overal in je woning hetzelfde type tafel te kiezen, maak je een statement. Bij je sidetable horen ook spiegels, muurdecoratie en een vloerkleed. Plaats een figuur, een beeld of een vaas met bloemen op je sidetable en ze is helemaal af!

Glazen sidetables in jouw interieur

Voor elke stijl hebben wij de geschikte sidetabel met glas. Glas, in combinatie met zilver of goud is gewoon pure Grand Glamour. Voor je Modern Chic woning kies je een witte sidetable en voor je Pure Minimal woning ga je voor kubistische vormen. Een Urban Jungle sfeertje creëer je met planten- en dierenfiguren of takkenbossen bijvoorbeeld. Voor je Street Pop woninginrichting vind je gegarandeerd grappige, pittige ontwerpen bij onze glazen sidetables. Ons team van stylisten staat voor jou klaar om je te helpen in je keuze.

Glazen sidetables bij Rebel House

Bij Rebel House zorgen wij niet alleen dat je de juiste keuze maakt. Wij zorgen er ook voor dat je glazen sitetable veilig bij jou thuis geleverd wordt. Daarvoor doen wij een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. En daar houdt onze service nog lang niet op. We geven ook nog 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En je kunt ook nog eens kiezen of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen doet. Je woning mooi inrichten volgens je persoonlijke stijl begint bij Rebel House!