Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Sidetables

Een sidetable is niet alleen handig, maar kan ook de eyecatcher van jouw woonkamer zijn. Een gouden sidetable past gemakkelijk naast de bank, sofa of fauteuil en kan gebruikt worden als bijzettafeltje voor koffie, of voor accessoires.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden sidetable

Een gouden sidetable van springt direct in het oog en zorgt hierdoor voor een gedurfde doch warme sfeer in de woonkamer. Goud is het hele jaar door een geschikte kleur en kan goed worden gecombineerd met allerlei accessoires, van Kerstmannetje tot Kerststuk.
Daarom is een gouden sidetable van Rebel House niet alleen mooi, maar ook super handig. Een gouden sidetable van Rebel House kan worden toegevoegd aan een bestaand meubel, bijvoorbeeld naast de bank, maar kan ook als los meubel fungeren. Denk aan een decoratief tafeltje in de hoek.

Gouden sidetable in jouw interieur

Een sidetable kan echt overal in een woning worden ingezet. In de woonkamer, maar ook in de loopgang richting de keuken, of in de eetkamer. Omdat een gouden sidetable van Rebel House ook gebruikt kan worden voor decoraties, staat hij nergens vreemd. Of u nu een Grand Glamour stijl heeft, Pink Blush of de Raw Industrial stijl, de sidetable past er goed bij. Daarbij geeft een sidetable van Rebel House ook een hele nieuwe sfeer aan de ruimte waar deze wordt toegevoegd. Precies daar houden wij bij Rebel House van!

Gouden sidetable bij Rebel House

Waar bestel je een gouden sidetable? Gewoon bij Rebel House.
Rebel House is dé plek voor authentieke en unieke meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook opvallen en als eyecatcher fungeren in jouw woning. Bestel je een sidetable bij Rebel House, dan kun je rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro via onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Ook is betaling vooraf achteraf of in termijnen en een 90 dagen retourtermijn mogelijk. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop, een goede service en de soepelste afhandeling. Weet je niet zeker of het meubel helemaal gaat passen? Met onze 90 dagen retourtermijn, kun je het meubel tot 90 dagen na je aankoop gewoon retourneren! Daarom kies je voor Rebel House.