Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Sidetables

Sidetables zijn echte decoratiestukken. Houten sidetables van Rebel House zijn gewoon heuse pronkstukken. Hun aparte vormgeving is dan ook de belangrijkste reden waarom je voor een sidetable van Rebel House kiest. Je vult er een lege muur mee op, je plaatst er een mooi sculptuur, een fotolijst of een vaas op en je hangt er een mooie wanddecoratie of spiegel boven. Met andere woorden: met houten sidetables maak je een kunstzinnig hoekje in je hal of gang.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten sidetables

Onze categorie van houten sidetables is zeer veelzijdig. Je vindt bij ons alle stijlen en types van afwerking. Kies je voor naturel hout, bewerkt hout in een pittig kleurtje of ruw hout? En welk onderstel kies je: eveneens hout of ga je eerder voor metaal? Je vindt bij ons houten sidetables in alle vormen. We hebben vrij eenvoudige houten sidetables, maar ook zeer opvallende, bizarre, ongebruikelijke en klassieke sidetables. Wil je een houten sidetable met opbergruimte? Ook die hebben we in vele vormen. Kies je sidetable bijvoorbeeld in dezelfde stijl als je eetkamer- en salontafel. Hout brengt alvast een grote portie gezelligheid in je woning. Een console in de hal is een soort van welkom voor je gasten. Geef er je eigen cachet aan, wij helpen jou!

Houten sidetables in jouw interieur

Hou jij van de robuuste stijl van Raw Industrial? Kies dan een grof houten console met zwaar onderstel. Voor je Pure Minimal interieur ga je best voor wit en strakke lijnen. Donker hout gaat uitstekend bij je Classic Colonial style, naturel hout past bij je Rural Living woning. Kies voor je Retro Revival interieur een console met fijne poten. Opvallende modellen mogen best wel bij je Circus Baroque woninginrichting. Wij zijn ervan overtuigd dat je precies die sidetable in hout vindt die bij jouw eigen stijl past.

Houten sidetables bij Rebel House

Bij ons hoef je niet lang te wachten op je sidetable in hout. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels die ze snel komt brengen. We geven jou ook 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Zo kun je rustig op je eigen tempo je interieur inrichten volgens jouw budget!