Marmeren Sidetables

Als je een woning binnenkomt en je ziet in de hal of de gang een marmeren sidetable, dan krijg je een royaal gevoel. De uitstraling die een marmeren sidetable heeft, is met niets te vergelijken. Wil jij deze rijkelijke sfeer creëren in jouw woning? Rebel House helpt jou!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Marmeren sidetables

Een sidetable met marmeren blad of een ander accent in marmer heeft een groot luxe gehalte. Marmer is nu eenmaal een chique materiaal. Maar bij Rebel House bieden wij marmeren sidetables aan democratische prijzen aan. Sidetables worden tegenwoordig niet alleen meer in de gang of hal ingezet. Onze woningen worden alsmaar groter en ook grote ruimtes moeten gezellig aangekleed worden. Sidetables zijn hiervoor ideaal. Het prettige aan sidetables is dat je ze makkelijk kunt verplaatsen. Ze hoeven niet altijd op dezelfde plek in je woning te staan. Je plaatst ze de ene keer bijvooorbeeld tegen een lege muur in een grote ruimte, een andere keer bijvoorbeeld aan het voeteneinde van je bed. Op die manier zit je plots in een ander interieur. Kies bij je marmeren sidetable ook enkele decoratiestukken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas, een vloerkleedje en een spiegel of andere muurdecoratie voor boven je sidetable. In onze webshop vind je zeker wat je zoekt!

Marmeren sidetables in jouw interieur

Een marmeren sidetable is je visitekaartje in je Grand Glamour woning. Marmer is een gesteente en voelt fris aan. Maar door zijn unieke structuur creëert het toch een warme en vooral een rijkelijke sfeer. Een strakke sidetable is ideaal in je Pure Minimal woning, terwijl een sidetable met organische vormen ideaal is voor je Urban Jungle style. Of bij jij eerder gecharmeerd door de ronde vormen en fijne poten van onze Retro Revival marmeren sidetables? Jij kiest en creëert je eigen stijl. Als je nog vragen hebt over sidetables in marmer of je twijfelt nog, dan helpen wij jou graag verder!

Marmeren sidetables bij Rebel House

Wij brengen jouw sidetable in marmer met veel zorg bij jou thuis. We hebben daarvoor onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Je krijgt bij Rebel House gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. En je kunt bij ons voor- achteraf en in termijnen betalen. Maak alvast een plek vrij, je sidetable in marmer komt er snel aan!