Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Sidetables

Sidetables worden hoofdzakelijk als decoratiestuk in een interieur geplaatst. Je pimpt je hal of gang met een sidetable. Sidetabels worden bijvoorbeeld ook gekozen voor aan het voeteinde van het bed of als kleine roomdivider om grote ruimtes in te delen en gezelliger te maken. Waar je je metalen sidetable ook inzet, laat ze schitteren! Welke uit onze collectie krijgt jouw voorkeur?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Metalen sidetables

Metaal past in elk interieur, mits het de juiste vorm en afwerking heeft. Stoer zwart metaal heeft immers een totaal andere uitstraling dan metaal met een witte of gouden afwerking. Ook de combinatie tussen metaal en andere materialen bepaalt de look van je metalen sidetable. Wij hebben sidetables van metaal met marmer, met glas, met hout... En je merkt ook dat we robuuste, elegante, kubistisch en vrij bizarre vormen van sidetables hebben. Niets is te gek voor ons, jij bepaalt zelf welke stijl je wilt creëren. Wij helpen jou graag!

Metalen sidetables in jouw interieur

Een Modern Chic hal spice je met een witte sidetable met strakke vormen. Pure Minimal gaat eveneens voor strakke vormen, maar straalt een grote dosis kubisme uit. Bij je Raw Industrial of Rural Living hal gaat het er anders aan toe. Hiervoor kies je metalen sidetables met een stoer voorkomen. Zwart metaal en grof afgewerkt hout zijn ideaal. Als je een Street Pop woning hebt, is het niet altijd eenvoudig om de juiste sidetable te vinden. Maar Rebel House zou Rebel House niet zijn als wij voor jouw stijl geen sidetables zouden hebben. Experimentele en excentrieke vormen zijn perfect voor deze stijl. En we hebben nog veel meer in petto. Aan jou om het te ontdekken! Ga ook eens kijken naar onze andere meubels, accessoires en lampen. Want wellicht wil je je sidetable helemaal integreren in je woning. Bij Rebel House vind je hier alles voor!

Metalen sidetables bij Rebel House

Heb jij gevonden wat je zocht? Super! Zo niet, laat het ons weten, wij zoeken samen met jou! Als je je sidetable met metaal bestelt, geven wij jou 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt binnenkort je metalen sidetable leveren!