Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Sidetables

Sidetables zijn een aparte categorie. Ze worden vaak niet echt als tafel gebruikt zoals je een eettafel of salontafel gebruikt. In de meeste gevallen wordt een sidetable als decoratief element ingezet. Met design sidetables kleed je je woning stijlvol aan.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Sidetables

Onze design sidetables hebben écht wel een zeer hoge decoratieve waarde. Het zijn blikvangers in je hal, je gang of soms ook wel in grote ruimtes. Bij Rebel House hebben wij design sidetables met of zonder lades als opbergruimte. Een sidetable kan in elk huis een plek vinden en daarom zitten er in ons gamma ook sidetables voor elke stijl. Kies een mooie sidetable uit en decoreer ze naar eigen inzicht. Denk daarbij aan mooie sculpturen, een opvallende plant of een design tafellamp. Vaak hoort er boven een design sidetable ook een stijlvolle spiegel. Maak van je hoekje van je design sidetable een echte eyecatcher!

Design Sidetables in jouw interieur

Bij Rebel House zit je goed voor je Retro Revival stijl. Kies hiervoor een sidetable met ronde vormen met een marmeren blad bijvoorbeeld. Pure Minimal ga je met een volledig witte en strakke design sidetable. In je Modern Chic hal of gang past een goudkleurig, ietwat kitcherige sidetable. Een beetje overdrijven mag in deze stijl gerust! Heb jij het eerder voor stoer? Ga dan Raw Industrial en kies een sidetable met een ruw houten blad en een zwart of antraciet metalen onderstel. Stoer, donker en ruw mag in dit geval.

Design Sidetables bij Rebel House

Kies jij voor de topkwaliteit en extra service van Rebel House? Bij ons krijg je 90 dagen retourtermijn, je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Daarnaast bieden wij ook gratis verzending vanaf 50 euro. Voor de levering hebben wij een eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleinere meubelen komen er met PostNL aan. Moest je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Rebel House is er voor jou!