Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Trolleys

Een trolley is echt een uniek meubelstuk. Het is geen kastje, ook geen rekje. Het is ook geen bijzettafeltje. Het is vooral een handige tool om je spullen te hebben daar waar je maar wilt. Een trolley zou eigenlijk in elk huis moeten aanwezig zijn. Het maakt het leven een heel stuk makkelijker.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design Trolleys

Design Trolleys van Rebel House zijn niet zomaar tafeltjes op wielen. Het zijn echte kunstwerken, ontworpen door gedreven designers. Kies uit ons grote aanbod een trolley die volledig bij jouw stijl past. Of doe eens gedurfd en creëer een groot contrast. Denk bijvoorbeeld aan een stoere trolley in een minimalistisch interieur. Of plaats eens een zeer opvallende trolley in een discreet en zacht landelijk milieu. Design trolleys van Rebel House zijn gewoon ideaal om creatief uit de hoek te komen. Laat je inspireren door ons grote aanbod!

Design Trolleys in jouw interieur

In je Modern Chic interieur mag een goudkleurige trolley niet ontbreken. Kies daarbij nog voor spiegelend glas voor het blad en je bent helemaal in stijl! Ruwer en rauwer mag het bij je Raw Industrial woning. Kies hiervoor een zwart metalen trolley. Voor je landelijke woning ga je voor de warme uitstraling van naturel hout. Ronde vormen en een vleugje nostalgie zijn perfect voor je Retro Revival woonkamer. Ga op onze website eens kijken bij de andere meubelstukken. Je vindt er waarschijnlijk wel een hele reeks in dezelfde stijl of van hetzelfde merk als je trolley. Zo kun je een mooi en evenwichtig geheel creëren.

Design Trolleys bij Rebel House

Trolleys van Rebel House zijn echte blikvangers. Als je er eentje hebt gevonden die aan je wensen beantwoordt, aarzel niet. Bestel ze en je krijgt 90 dagen retourtermijn en daarbij gratis verzending vanaf 50 euro. Je trolley wordt met onze eigen bezorgservice voor grote meubels ofwel via PostNL bezorgd. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen.