Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Tafels

Onze interieurs worden almaar lichter van kleur. We houden van veel natuurlijk licht en een grote lichtinval. Witte tafels zijn dan ook heel erg geschikt als je je woning groter wilt laten lijken. Bekijk ons aanbod witte tafels en maak je keuze!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte tafels

In het assortiment witte tafels van Rebel House vind je diverse witte tafels. Wij bieden zowel witte eetkamertafels, salontafels en sidetables als bartafels, bijzettafels en bureautafels aan. De meest van onze merken bieden al deze types aan in eenzelfde stijl. Zo is het voor jou makkelijker om je hele woning te voorzien van tafels die dezelfde look hebben. En het gaat nog verder. Diezelfde labels hebben soms ook decoratie en verlichting. Ga gewoon even lekker onderuit zitten en ontdek onze meubels en woonaccessoires. Je kiest stoelen, zitbanken en vloerkleden uit die perfect bij je witte tafel gaan. Je bent, bij wijze van spreken, gewoon je eigen binnenhuisarchitect, leuk toch?

Witte tafels in jouw interieur

Een tafel in wit is heel stijlvol in een Pure Minimal woning. Volledig wit of wit met naturel hout zijn hier zeer geliefd. Als je voor je Grand Glamour woning een witte tafel kiest, dan kun je gaan voor wit en goud. Wit en glas gaan heel goed in je Modern Chic interieur en een marmeren tafel of een tafel met terrazzo in een Raw Industrial woning. Voor deze laatste stijl zijn veel mensen op zoek naar meubelen in lichte kleuren die toch stoer ogen. Wit is van alle tijden en kan in alle interieurs. Je hoeft dus zeker geen compromissen te sluiten. Je gaat gewoon voor de tafel die jij perfect vindt.

Witte tafels bij Rebel House

Kleine tafels kunnen met PostNL toegestuurd worden, grote tafels komen met onze eigen bezorgservice voor grote meubels naar jou toe. Wij bieden een uitgebreid servicepakket, waaronder bijvoorbeeld 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Heb jij graag nog informatie over een bepaalde tafel in wit of wil je algemeen advies over de styling van je woning? Contacteer ons, wij zijn er voor jou!