Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zwarte Tafels

Als je onze collectie zwarte tafels bekijkt, dan merk je dat er dat heel wat zijn. Zwart is trendy, hip en chique. Met zwarte tafels maak je een statement en creëer je een eigen persoonlijk interieur. Met welke zwarte tafel pimp jij je woning?

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte tafels

Bij onze tafels in zwart heb je heel wat keuze. We hebben eettafels, salontafels, bijzettafels, bartafels, bureautafels en trolleys in zwart. Je kunt met andere woorden alle tafels in je huis op elkaar afstemmen. Of hou je het bij één zwarte tafel en laat je ze aansluiten bij zwarte eetkamerstoelen, zwarte kasten en zwarte zitbanken? Dat kan ook. Maar daarmee houdt het niet op wat onze zwarte interieurstukken betreft. Je vindt ook woonaccessoires, verlichting en vloerkleden in zwart. Wil jij een zeer donker interieur of een licht interieur waar toch zwart in voorkomt? Alles is mogelijk bij Rebel House. Samen met jou zoeken wij naar de perfecte balans voor jouw interieur. Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou graag!

Zwarte tafels in jouw interieur

We hebben tafels in zwart met een stoere look. Deze passen perfect in je Raw Industrial woning. Hou jij van zwart met een glanzende afwerking? Dit type van zwarte tafels is uitstekend in een Grand Glamour woning. Of ben je op zoek naar een salontafel en eetkamertafel in vintage stijl? Je vindt bij Rebel House heel wat tafels die een Retro Revival stijl uitstralen. Zwarte tafels met glas zijn echt Modern Chic. Of zoek je een kubistisch ontwerp voor je Pure Minimal interieur? Voor elke stijl, hoe eenvoudig of excentriek ook, bestaat er een zwarte design tafel van Rebel House. Als je je tafel perfect op je interieur wil afstemmen, kies dan vormen en materialen die al in je woninginrichting voorkomen. Zo wordt je tafel een deel van het geheel.

Zwarte tafels bij Rebel House

Heb je een tafel in zwart gekozen? Dan hoef jij zelf niet te zeulen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere items komt ze brengen. Bij elke bestelling krijg je gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Wij bieden ook 90 dagen retourtermijn. Kwaliteit, design en service, daar gaan wij voor!