Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Tafels

Een tafel neemt meestal veel ruimte in in een kamer. Het grootste voorbeeld hiervan is de eetkamertafel. Kies daarom de tafel die het beste bij jouw eigen stijl, je gezin en de stijl van je woning past. Met de juiste tafel kan je interieur een grote meerwaarde krijgen. Bij Rebel House hebben wij een zeer uitgebreid assortiment van tafels, de ene wat speelser dan de andere, de ene wat stoerder dan de andere, de ene wat meer 'bling-bling' dan de andere. Aan jou om je keuze te maken!

47 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design tafels

Onze tafels zijn unieke stukken. Bij Rebel House bieden voor elke kamer en voor elke toepassing een mooie design tafel. Wij hebben een aantal categorieën. Met de filters op onze website vind je precies die tafel die je zoekt. In ons gamma zitten:

  • bartafels
  • bijzettafels
  • bureaus
  • eettafels
  • salontafels
  • trolleys
  • sidetables
  • marmeren tafels

In elk van deze categorieën bieden wij nog eens verschillende stijlen aan. Waar je tafel ook komt te staan, kies ze zorgvuldig uit.

Design tafels in jouw interieur

Zet niet zomaar een tafel neer waar je het denkt. Ga zorgvuldig na welke kleuren en materialen er nu al in die kamer zijn en stem daarop je tafel af. Voor je Retro Revival interieur ga je bijvoorbeeld voor een dun tafelblad en slanke poten. In je Modern Chic hoort een tafel met veel glas en een glimmend frame of onderstel. Ga je voor Raw Industrial? Dan is een dik grof houten tafelblad op een stoer stalen onderstel een must. Of kies een bakkerstrolley, ook altijd stijlvol in een industriële omgeving. Bij Street Pop ga je voor heftige kleuren en een glazen tafelblad.

Design tafels bij Rebel House

Bestel nu online en je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en 14 dagen retourtermijn. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels. De betaling kan je vooraf achteraf of in termijnen uitvoeren.