Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Verlichting

Je verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer die je in je woning creëert. Niet alleen het soort licht, fel of diffuus, dat lampen uistralen is belangrijk. Ook je armaturen zijn een onderdeel van je interieur. Kies ze zorgvuldig uit en creëer een uniform geheel. Kies alle lampen in dezelfde stijl: plafondlampen, hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Laat ze mooi aansluiten bij je interieur, je meubels en de look van je woning. Als je dit doet doorheen heel je woning, krijg je een prachtige uitstraling in elke kamer.

210 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design Verlichting

Bij Rebel House gaan we voor design van hoog niveau. Wij speciliseren ons in bijzondere vormgevingen, gekoppeld aan klasse en kwaliteit. Wij kiezen dan ook voor gerenommeerde merken zoals By-Boo, Kare Design en Bold Monkey. Dit zijn slechts enkele labels uit ons enorme gamma. Gebruik de filters in onze webshop en ontdek welke lampen precies bij jouw woningrintichting passen.

Design Verlichting in jouw interieur

Rebel house mag tot een van de grootste online shops voor lampen gerekend worden. Neem gerust je tijd om de perfecte lamp te vinden. Voor je Pure Minimal woning bijvoorbeeld hebben wij een zeer grote keuze aan uiterst fijne lampen. Ze gaan bijna in het niets op, maar geven toch een chique toets aan je interieur. Ga voor zwaardere lampen met hout of metaal voor je Raw Industrial pand. Lampen met goud doen het altijd goed in een Modern Chic of Grand Glamour style. Heb je nog een andere stijl in je woning? Bij ons vind je gegarandeerd lampen die daarbij horen.

Design Verlichting bij Rebel House

Heb je bij merken zoals By-Boo, Bold Monkey en Kare Design jouw keuze gevonden? Gewoon bestellen dan! Uiteraard hebben wij nog veel meer in petto. Onze lijst van topmerkine is eindeloos. Bestellen doe je gewoon online. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, maar kleine items komen via PostNL. Je krijgt 14 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Rebel House zorgt er samen met jou voor dat je stijlvolle, sfeervolle en gezellige verlichting uitkiest.