Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gele Lampen

Geel en verlichting, kan het nog zonniger? Een gele lamp oogt al heel erg vrolijk als ze niet brandt. Een gele lamp die brandt is dan ook gewoon zalig! Welke kies jij voor je interieur?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gele lampen

Wij kiezen onze lampen uit op kwaliteit, vormgeving en functionaliteit. Dit zijn de drie pijlers waarom wij ons baseren, en dat geldt ook voor onze gele lampen. Welke lamp zoek jij: een hanglamp, plafondlamp, vloerlamp of tafellamp? En heb je diffuus licht of sterker licht nodig? De ene lamp is een echte sfeermaker, de andere lamp is functioneel en licht bij daar waar nodig is. Maar één ding is zeker, het design van onze gele lampen is uniek. Je combineert je lampen met andere meubels en accessoires in dezelfde stijl. Laat bijvoorbeeld modern bij modern, klassiek bij klassiek aansluiten. En zorg ervoor dat de tint geel van je lamp overeenkomt met andere tinten geel in je interieur. Wij helpen jou graag om je interieur tot een pareltje te maken. Vraag ons gerust advies!

Gele lampen in jouw interieur

Lampen waarbij geel en andere felle kleuren zijn gecombineerd, passen enorm goed in je Street Pop woning. Hier mag je gerust gekke lampen, opvallende figuren en rariteiten kiezen. Een grote stoere lamp gaat goed bij je Raw Industrial woning. Waar tot voor kort in deze stijl uitsluitende donkere kleuren werden gebruikt, zien we nu ook fellere kleuren opduiken, en dus past je gele lamp hier perfect. En wil je je Grand Glamour woning nog meer allure geven? Dan ga je voor geel en goud. Je eigen stijl creëren is perfect mogelijk. En Rebel House staat voor jou klaar om dit waar te maken!

Gele lampen bij Rebel House

Heb jij een lamp in geel of een set lampen gevonden? En misschien heb je ook nog andere interieurstukken besteld bij Rebel House. In functie van de afmetingen van je producten, zetten wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL in voor de levering. Je krijgt bij ons ook gratis verzending vanaf 50 euro, 90 dagen retourtermijn en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Wij geven optimale service en staan je graag bij in het stylen van je woning!