Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Lampen

De juiste verlichting is van essentieel belang als je wilt dat je inrichting er stijlvol én gezellig uitziet - en gouden lampen kunnen daarbij helpen! Bij Rebel House vind je hoe dan ook de perfecte gouden lampen voor jouw woonkamer, keuken of eender welke andere ruimte. Daarbij kan je rekenen op een complete service met tal van interessante voordelen. Op die manier wordt de zoektocht naar de beste gouden lampen nog een stuk gemakkelijker. Wil je meer weten over het aanbod gouden lampen én de service? Lees dan snel verder!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden lampen

Er mag geen twijfel rond bestaan dat gouden lampen een unieke, chique en exclusieve atmosfeer in huis creëren, welke woonstijl je ook verkiest. Rebel House biedt lampen met een strak, metallic design als afwerking voor een modern interieur maar je vindt evengoed klassieke modellen die dankzij sierlijke vormen en een matte afwerking extra antiek ogen. Daarbij bestaan er ook talloze opties op het vlak van formaat en type: hangende lampen voor in de woonkamer, staande gouden verlichting om je inkomhal mee op te fleuren, alles kan!

Gouden lampen in jouw interieur

Het brede aanbod aan lampen maakt het natuurlijk niet bepaald gemakkelijk om precies de goede verlichting te vinden voor jouw interieur. Welke voorkeuren heb je op het vlak van stijl en formaat? Wil je de beste lampen vinden voor een sobere Modern Chic, een exclusieve Grand Glamour of een landelijke Rural Living woonstijl? Dergelijke vragen behoeven een duidelijk antwoord als je het beste uit je verlichting wil halen. Rebel House maakt je zoektocht echter een stuk gemakkelijker dankzij handige filters, zoals prijs en meer. Op die manier vind je snel de perfecte goudkleurige verlichting!

Gouden lampen bij Rebel House

Nog een goede reden om je gouden lampen bij Rebel House te zoeken? Je kan rekenen op een uitgebreide service! Naast een gratis verzending vanaf 50 euro en een 90 dagen retourtermijn kan je ook een beroep doen op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte heb je de optie betaling vooraf achteraf of in termijnen, waardoor je je nieuwe verlichting flexibel kunt financieren!