Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Lampen

Ben jij op zoek naar een stijlvolle grijze lamp: een vloer-, wand-, tafel-, plafond- of hanglamp? En kies je voor een bepaalde tint grijs? Wij hebben enorm veel grijze lampen waaruit je je keuze kunt maken. Ontdek ze hier!

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Grijze lampen

Grijze lampen zijn zo bijzonder omdat men bij lampen niet onmiddellijk aan grijs denkt. Grijs wordt door veel mensen als een 'koele' kleur ervaren, maar in combinatie met een lichtbron komt grijs helemaal tot leven. Bekijk maar eens onze lampen met glazen lampenkappen. Gefumeerd glas, verchroomd glas... het brengt je grijze lamp op een hoog design niveau. En wat denk je van een lampenkap in grijs beton of in een grijs metalen draadstructuur? Dit maakt van je lampen een uniek interieurstuk. Bij Rebel House hebben wij vooral oog voor het totaalplaatje. Je lampen moeten perfect in je interieur passen. Het is pas perfect als je het idee krijgt dat je grijze lampen er al altijd geweest zijn. We helpen jou daarom om je lampen te combineren met je meubels en accessoires. Vloerkleden, sierkussens, wanddecoratie, beelden en figuren... het moet allemaal precies bij je grijze lampen passen. Pas dan is je interieur echt af!

Grijze lampen in jouw interieur

We geven je graag enkele tips om je lampen in grijs bij jouw stijl te laten aansluiten. Een Raw Industrial stijl houdt van beton en hout. Lampen in deze materialen zijn dan ook dé lampen voor een dergelijk interieur. Heb jij een Modern Chic interieur met veel bling-bling? Ga dan gerust voor glimmende, schitterende lampen. Ronde, zilveren bollen zijn echt vintage en gaan uitstekend in een Retro Revival woning. We hebben ook zeer fijne lampen voor je Pure Minimal interieur. En zag je onze lampen met dierenfiguren? Ze horen gewoon in je Urban Jungle woning. Onze medewerkers helpen jou graag om de juiste lampen voor jouw interieur te vinden. Contacteer ons gerust.

Grijze lampen bij Rebel House

Onze lampen worden netjes bij jou thuis gebracht door onze eigen bezorgservice voor grote meubels of door PostNL voor kleinere interieurstukken. Je hebt bij ons recht op gratis verzending vanaf 50 euro en je krijgt van ons ook 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen uitgevoerd worden. Heb jij nog vragen? Onze klantenservice is er voor jou!