Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Hanglampen

Het kiezen van hanglampen is zeer belangrijk. Meestal zijn ze het centrale lichtpunt in een kamer. Daarom besteden wij er alle aandacht aan en bieden een zeer uitgebreid assortiment aan. Zoek jij een bruine hanglamp voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of andere kamer? Je vindt ze gegarandeerd hier!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine hanglampen

Je verlichting installeren is altijd een spannend moment. Welke hanglampen, vloerlampen, wandlampen of tafellampen ga je kiezen? Als je voor bruine hanglampen gaat, dan creëer je gegarandeerd een gezellige sfeer in huis. Bruin is een natuurlijke kleur die aan je hanglampen een warme uitstraling geeft. Bij Rebel House vind je zowel moderne als klassieke bruine hanglampen. Je kies voor één groot exemplaar of meerdere kleine. Of je gaat voor een samengestelde bruine lamp. Kies je hanglampen in functie van je meubelen en andere woonaccessoires. Combineer de materialen waaruit je hanglamp is gemaakt met de materialen en kleuren die elders in je interieur voorkomen. Als je bij het stylen van je woning graag hulp krijgt, dan zijn wij er voor jou!

Bruine hanglampen in jouw interieur

Ben jij op zoek naar houten hanglampen voor jouw Rural Living interieur of zoek je robuuste hanglampen met hout en metaal voor je Raw Industrial woning? Je vindt ze zonder problemen bij ons! Of wat vind je van de ronde vormen voor je Retro Revival woning? Wij hebben ook een reeks zeer minimalistische lampen voor je Pure Minimal woninginrichting en hanglampen met pracht en praal voor je Grand Glamour of je Modern Chic stijl. Als jij een idee hebt en je vindt niet onmiddellijk de hanglamp met bruin die erbij past, laat het ons weten. Wij helpen jou verder!

Bruine hanglampen bij Rebel House

Wanneer je de perfecte bruine hanglamp hebt gevonden, stuur je bestelling dan gewoon via onze webshop door. Wij leveren snel via PostNL voor kleine producten. Of als je meerdere items hebt aangekocht en de bestelling is groter, dan komt onze eigen bezorgservice voor grote meubels je producten leveren. Je krijgt bij ons ook nog 90 dagen retourtermijn en je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen, dat bepaal jij zelf.