Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Hanglampen

Glazen hanglampen lenen zich altijd perfect voor het toevoegen van extra sfeer aan je eetkamerhoek. Glas heeft van nature een erg open karakter, wat betekent dat de lampen luchtig en ruimtelijk aanvoelen. Hierdoor mag je ook zeker uitbundig uitpakken en een groot en royaal design toevoegen boven de eetkamertafel. Omdat verlichting erg persoonlijk is als het aankomt op stijl, kleur en vorm, heb je bij Rebel House de keuze uit tientallen designs.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glazen hanglampen

De hanglampen van glas zijn op deze pagina te verkrijgen in verschillende soorten stijlen. Van klassiek tot aan trendy en eigentijds, het is allemaal mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een set van twee of drie lampen of ga voor minimalistisch met een enkele lamp. Voor wat voor soort design je ook gaat, je bent altijd zeker van een echte eyecatcher die zeker mag worden gezien in je interieur.

Glazen hanglampen in jouw interieur

Laten we eerlijk zijn, het uitzoeken van een interieur dat perfect op elkaar is afgestemd, kans soms een uitdaging zijn. Wellicht merk je dat je favoriete glazen hanglamp op deze pagina toch niet helemaal past bij de rest van je interieur. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we ieder model gecategoriseerd in diverse woonstijlen. Kies bijvoorbeeld voor Grand Glamour, Modern Chic, Pink Blush en Raw Industrial en mix-and-match tal van meubelstukken met elkaar.

Glazen hanglampen bij Rebel House

Overtuigd geraakt van de voordelen die hanglampen van glas je te bieden hebben? Ontvang je je bestelling in huis, dan kun je gebruikmaken van 90 dagen retourtermijn en je kunt kiezen voor een eigen bezorgservice voor grote meubels. Na het plaatsen van een bestelling heb je de keuze uit betaling vooraf achteraf of in termijnen en gratis verzending vanaf 50 euro.