Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Hanglampen

Een grijze hanglamp is decoratief en zeer bijzonder. De combinatie tussen de lichtbron en de kleur grijs maakt van een grijze hanglamp een echt kunstwerk. Welke grijze hanglamp krijgt jouw voorkeur?

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze hanglampen

Bij onze grijze hanglampen vind je veel variatie. Ofwel kies je het armatuur in grijs, ofwel kies je voor grijs of zilver glas. Of wat denk je van de combinatie tussen hout een beton lampenkappen? Rebel House is innoverend en creatief. Wij zoeken altijd nieuwigheden in de wereld van de verlichting. Daarom vind je ook zoveel grijze hanglampen in onze webshop. Wij hebben voor elke interieur een hanglamp met grijs. Maar wij bieden niet alleen grijze hanglampen aan. We hebben in ons gamma ook plafondlampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen. Bij hetzelfde label vind je vaak al deze types van lampen zodat je een volledige set kunt samenstellen en over heel je woning dezelfde stijl van verlichting kunt aanhouden. Wij helpen jou ook graag om je hanglampen te combineren met je meubels en woonaccessoires.

Grijze hanglampen in jouw interieur

Rebel House is dé toonaangevende webshop voor interieurstukken. Zoek je grijze kasten, tafels, zitmeubels, vloerkleden of woonaccessoires die bij je hanglampen passen? We hebben ze! Beton hanglampen passen bijvoorbeeld perfect bij een betonvloer in je Raw Industrial pand. Glimmende hanglampen zijn ideaal voor je Modern Chic woning. Strakke, fijne lampen of lampen met kubistische vormen zijn precies wat je Pure Minimal woning nodig heeft. En wat denk je van een hanglamp met houten stolpen voor je Rural Living interieur? Let bij je bestelling ook op het energielabel en het type van fitting. Onze stylisten staan voor jou klaar om je vragen te beantwoorden. Wij helpen je om je grijze verlichting volledig tot zijn recht te laten komen!

Grijze hanglampen bij Rebel House

Bij de bestelling van onze grijze lampen krijg je een pakket aan services er bovenop. Je kunt rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro en daarbij ook op 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. We hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels, voor het leveren van kleine items werken we nauw samen met PostNL.