Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Multicolor Hanglampen

Ben jij iemand die van kleur houdt en wil je dit ook over heel je interieur doortrekken? Dan kies je ook voor multicolor hanglampen. Ze hebben een totaal andere uitstraling dan een unicolor hanglamp. Het decoratieve gehalte van een multicolor lamp is zeer hoog, ook wanneer ze niet brandt. Welke kies jij voor jouw interieur?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Multicolor hanglampen

Er komt terug meer en meer kleur in onze interieurs. En gelukkig maar. Kleur brengt leven en een vrolijke toets in een woning. De combinatie tussen verlichting en kleur is helemaal geweldig. Tafellampen, staanlampen en wandlampen in diverse kleuren vullen je multicolor hanglampen mooi aan. En natuurlijk kies je je multicolor hanglampen in functie van de kleuren van je kasten, tafels en zitmeubelen. Als je eens rustig door onze webshop loopt, vind je een groot assortiment aan leuke multicolor interieurstukken. Bij Rebel House houden wij nu eenmaal van kleur, en dat delen wij graag met onze klanten. Heb je hulp nodig bij het stylen van je woning en je wil hierbij kleur gebruiken? Vraag gerust ons advies!

Multicolor hanglampen in jouw interieur

Discrete kleuren zoals bruin, maar dan in verschillende tinten, horen gewoon bij je Rural Living woning. Bruin met andere kleuren en daarbij ronde vormen kunnen perfect in je Retro Revival interieur. En natuurlijk ga je voor multicolor hanglampen met een pittig design voor je Street Pop interieur. Grote multicolor hanglampen waarbij donkere en felle kleuren zijn gecombineerd, passen zeer goed in je Grand Glamour woning. Een multicolor hanglamp is alvast een mooie aanwinst voor je woning.

Multicolor hanglampen bij Rebel House

Bij Rebel House geven wij uitstekende service. Je kunt altijd rekenen op topkwaliteit. En bij jouw bestelling geven wij een totaalpakket aan voordelen. Denk maar aan 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Daarbij doe je de betaling vooraf achteraf of in termijnen, precies zoals jij dat zelf wilt. We hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels en wij werken zeer nauw samen met PostNL voor kleine items. Zo zijn wij altijd zeker dat je hanglampen op tijd geleverd worden.