Rieten Hanglampen

Als je nog steeds op zoek bent naar goede hanglampen voor in je woonkamer, keuken of slaapkamer - dan ben je bij Rebel House zeker en vast aan het juiste adres! Als speciaalzaak voor meubels en verlichting bieden wij je een uitgebreid gamma aan prachtige hanglampen uit riet, waar je een landelijk of zelfs modern interieur prachtig mee kunt afwerken. Daarbij leggen we je bij Rebel House ook in de watten met een uitstekende service, die winkelen én je nieuwe verlichting bestellen nog zoveel aangenamer maakt!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rieten hanglampen

Rieten hanglampen zijn er hoe dan ook genoeg, en binnen het uitgebreide aanbod vind je altijd wat je zoekt. Er zijn grote hanglampen met een golvend design, waartussen een warm licht schijnt en op die manier je moderne woonkamer een gezellige toets geeft. Daarbij kan je ook vierkante rieten lampen, modellen met een experimenteel design en eenvoudige ronde verlichting vinden. Kortom, méér dan genoeg keuzemogelijkheden als je je nieuwe verlichting bij Rebel House zoekt!

Rieten hanglampen in jouw interieur

De juiste lampen vinden voor jouw woning is natuurlijk niet altijd gemakkelijk. Want hoe kan je nu nog het bos door de bomen zien, als er zoveel mogelijkheden zijn? Rebel House helpt je daarbij door middel van filters, om gericht te zoeken naar de beste verlichting voor jouw situatie. Ook kan je op basis van substijl zoeken, waaronder Classic Colonial, Rural Living, Raw Industrial en meer. Op die manier vind je zonder al te veel problemen precies de verlichting die je nodig hebt om jouw interieur sfeervol te verlichten!

Rieten hanglampen bij Rebel House

Bij jouw speciaalzaak ben je niet enkel zeker van een uitgebreid aanbod aan rieten hanglampen, ook kan je rekenen op een service die op alle vlakken aan de verwachtingen voldoet. Zo geniet je van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte bieden we je de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Kortom, Rebel House biedt een service die het inrichten van je woning zoveel aangenamer, voordeliger en gemakkelijker maakt!