Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Transparante Hanglampen

Wanneer je kiest voor transparante hanglampen, dan breng je een bijzondere sfeer in je interieur. Het materiaal waaruit transparant lampen zijn gemaakt, kaatsen het omgevingslicht terug en daardoor krijg je een uniek effect. Kies jij voor deze bijzondere hanglampen?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Transparante hanglampen

Bij transparante hanglampen zie je de lichtbron duidelijk zitten. En toch stoort het niet. De lichtbron is meestal in warm wit licht. Ofwel zijn de transparante lampenkappen in gerookt of verchroomd glas uitgevoerd, wat een gezellige sfeer creëert. Ga je eerder voor een strakke lamp met helder licht? Dan hebben wij voor jou hanglampen met een transparante kap en waarbij de lichtbron niet zichtbaar is. Zo kun jij perfect die sfeer creëren die jij wil. Kies je voor een afzonderlijke hanglamp of ga je voor een samengestelde lamp? Samengestelde lampen zijn zeer stijlvol boven je eetkamertafel, boven je keukeneiland of boven je aanrecht bijvoorbeeld. En wil jij een grote hanglamp als centraal lichtpunt in je kamer of ga je voor een kleinere hanglamp voor een kleine ruimte? Bij Rebel House hebben wij een aantal specialisten die jou graag helpen bij de inrichting van je woning. Contacteer ons gerust!

Transparante hanglampen in jouw interieur

Ons gamma transparante hanglampen is zeer uitgebreid. Rebel House biedt heel veel stijlen, afmetingen en ontwerpen aan. Denk bijvoorbeeld aan een grote samengestelde transparante hanglamp voor je Raw Industrial eetkamer. Of misschien zoek je al zo lang naar een bolvormige transparante hanglamp met een nostalgische touch voor je Retro Revival interieur. Minimalistische hanglampen met een transparante lampenkap en een vleugje goud of zilver zijn dé lampen voor je Pure Minimal of je Modern Chic woning. Ga op ontdekking in onze website en je vindt meteen ook andere lampen in dezelfde uitvoering: staanlampen, wandlampen en tafellampen. Zo stel jij je volledige set verlichting op elkaar af en laat je het mooi aansluiten bij je meubels en accessoires.

Transparante hanglampen bij Rebel House

Je doet de bestelling van je transparanten hanglampen eenvoudig via onze website. Om je lampen veilig thuis te brengen, hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere interieurstukken. Bij Rebel House krijg je 90 dagen retourtermijn. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen en je krijgt ook gratis verzending vanaf 50 euro.