Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Lichtbronnen

De tijd dat een lichtbron een gewoon peer- of bolvormig lampje was, is gelukkig voorbij. Bij Rebel House zoeken wij constant naar mooie design lichtbronnen. Ze laten je toe om de lichtbron gewoon onbedekt te laten, zodat ze volledig deel uitmaakt van je licht. Met design lichtbronnen breng je extra sfeer in huis.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Lichtbronnen

Als je kiest voor design lichtbronnen van Rebel House, dan gaat het werkelijk om de vormgeving van de lichtbron. Het zijn kunstwerkjes op zich. Wij bieden zowel grote als kleine lichtbronnen aan. En wij hebben heel wat vormen en kleuren in ons gamma. Als je je keuze maakt, bekijk goed het type fitting en ook of de lichtbron dimbaar is. Ook het energielabel kan een rol spelen in jouw keuze. Vraag ons gerust als je hierover meer wilt weten. Ons team van experten staat voor jou klaar. En wil je wat meer weten over styling met desing lichtbronnen? Ook hierin geven wij jou graag raad.

Design Lichtbronnen in jouw interieur

Wist jij dat er roze en grijze design lichtbronnen bestaan? Wij hebben ze! Ze zijn uitstekend voor je Pink Blush interieur. Street Pop vind je in onze felgekleurde kubistische lichtbronnen. Zilverkleurig gaat zeer goed bij je Modern Chic woning. Bekijk zeker ook onze armaturen: vloerlampen, staanlampen, plafondlampen, wandlampen en tafellampen. En combineer je design lichtbron met je armatuur. Er zijn ook design lichtbronnen die enkel een snoer nodig hebben en ze zijn al prachtig op zich. Maak er iets rustigs, iets pittigs, iets geks of iets trendy van. Laat je inspiratie werken. Het kan allemaal bij Rebel House.

Design Lichtbronnen bij Rebel House

Het je de juiste design lichtbron kunnen vinden? Bestellen doe je gewoon online. We hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, kleine zaken zoals lichtbronnen komen met PostNL naar jou toe. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn en je kunt rekenen op gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Binnenkort geniet jij van je prachtige design lichtbron.