Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Multicolor Lampen

Lampen in meerdere kleuren is misschien iets waar je niet zo onmiddellijk aan denkt als je op zoek gaat naar verlichting. Toch zijn wij bij Rebel House dé specialist in multicolor lampen. Staanlampen, vloerlampen, wandlampen en hanglampen vind je bij ons in een bonte mengeling van kleuren. Welke krijgt jouw voorkeur?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Multicolor lampen

Waarom zou een samengestelde hanglamp altijd lampenkappen in een en dezelfde kleur moeten hebben? Of waarom zou het onderstel van een tafellamp slechts in één kleur mogen uitgevoerd worden? Bij Rebel House stappen wij radicaal van dit principe af. Onze multicolor lampen zijn gewoon kunstwerken. Ze zien er ook prachtig uit zonder dat de lamp brandt. Je zou ze al bijna alleen voor hun decoratieve waarde in huis halen. Multicolor lampen geven een vrolijke touch aan je interieur. Wij helpen jou graag om die vrolijke sfeer te creëren. Als je vragen hebt of je twijfelt over welke lamp jij het beste zou kiezen, contacteer ons. Wij helpen jou om je woning stijlvol in te richten.

Multicolor lampen in jouw interieur

Speelse, vrolijke lampen zijn ideaal voor in je Street Pop woning. Of ga jij voor bling-bling lampen met veel glimmend metaal voor je Grand Glamour of je Modern Chic interieur? Lampen in diverse bruine tinten komen mooi tot hun recht in je Rural Living woning. En ook voor je Urban Jungle stijl hebben wij talloze lampen met dieren- en plantenfiguren. Welke stijl jij ook hebt, wij hebben er de lamp voor! Als je de kleuren van je lampen ook nog eens afstemt op de kleuren van je meubels, accessoires, vloeren, muren en plafond, dan kan het niet meer stuk!

Multicolor lampen bij Rebel House

Bestel je multicolor lampen bij Rebel House en je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn. Daarnaast geven wij jou gratis verzending vanaf 50 euro en de mogelijkheid om de betaling vooraf achteraf of in termijnen uit te voeren. Wij zetten PostNL in voor kleine items en we hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Nog enkele dagen geduld en je multicolor lampen laten jouw woning stralen zoals nooit tevoren!