Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Koperen Plafondlampen

Vanaf nu hoef je niet meer voor zomaar om het even elke plafondlampen te kiezen. Onze koperen plafondlampen zijn puur topdesign. Net zoals gouden en bronzen plafondlampen zijn koperen plafonlampen ideaal om sfeer te creëren. Ontdek hier waarom je voor koper zou kiezen als het om plafondlampen gaat!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koperen plafondlampen

Koper is een sterk materiaal. Het is duurzaam en behoudt altijd zijn oorspronkelijke uitstraling. De warme gloed die uitgaat van koper, kun je met geen enkel ander materiaal vergelijken. Koper maakt je kamer nog gezelliger. Het licht uit de omgeving of van andere lampen kaatst terug in een koperen plafondlamp. Daardoor krijg je extra schittering en een royaal gevoel. Als je je koperen plafondlampen kiest in functie van je andere lampen, dan wordt je woning helemaal design! Ga daarom ook eens kijken naar onze koperen hanglampen, wandlampen en tafellampen. En bij Rebel House hebben wij nog veel meer interieurstukken waarin koper is verwerkt. Ook hiermee kun je je koperen plafondlampen combineren. Wij helpen jou om er een mooi geheel van te maken!

Koperen plafondlampen in jouw interieur

Het rijke gevoel dat je krijgt bij koper is ideaal voor je Grand Glamour en Modern Chic interieur. Koper wordt ook veel gebruikt in een Rural Living woning. Koper oogt vrij stoer en daardoor kun je het ook perfect kiezen voor je Raw Industrial pand. Probeer gerust ook een koperen plafondlamp als eyecatcher in te zetten in een Pure Minimal of in een Street Pop interieur. Het lukt best!

Koperen plafondlampen bij Rebel House

Bij Rebel House bestel je je koperen plafondlampen gewoon online. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken levert zeer snel. Je krijgt voor je lampen ook nog eens gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen gebeuren, precies zoals jij dat wilt. Als je nog vragen hebt rond verlichting, koperen plafondlampen of welke interieurstuk uit ons aanbod ook, laat het ons weten. Wij zijn per telefoon en per mail te bereiken. Wij helpen jou graag om op jouw manier en volgens jouw wensen je woning te stylen!