Rode Lampen

Rode lampen brengen gegarandeerd een gezellige sfeer in je woning. Rode lampen zorgen voor warm en intiem licht en doen je interieur er zeer bijzonder uitzien. Kies jij een rode tafellamp, hanglamp, wandlamp of vloerlamp? Of ga je voor het totaalplaatje en wil je je hele verlichting in rood? Met lampen van Rebel House is dit perfect mogelijk!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rode lampen

Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van je woninginrichting. Niet alleen de kleur van de lampen, in dit geval rood, speelt een rol. Ook de vormgeving en de stijl van de lampen bepalen de look van je kamer. Daarom zorgen wij er bij Rebel House voor dat we alle stijlen in huis hebben. En bovendien vullen wij ons assortiment regelmatig aan. Daardoor kies jij precies die rode lampen die bij jouw woning passen. Je kiest een rode lamp met een bijhorende rode bijzettafel of je kiest een rode vloerlamp en een bijpassend rood vloerkleed. Ook rode spiegels, rode sierkussens, rode fotolijsten of rode figuren passen perfect bij je verlichting in rood. Weet je niet goed hoeveel rode interieurstukken jij in je woning wilt brengen of twijfel je of veel rood nog wel stijlvol is? Contacteer onze specialisten en wij helpen jou verder!

Rode lampen in jouw interieur

Een rode lamp is gewaagd, maar waarom zou je voor minder gaan? Stel je bijvoorbeeld een rode tafellamp of hanglamp in rood voor in je Retro Revival woning. Dit is pure klasse! Of wil je een gekke wandlamp in rood voor je Street Pop woonkamer of voor je mancave? Het kan! Romantisch creëer je met rode lampenkappen. Als je je Pink Blush interieur een bijzondere toets wil geven, dan kan dit eenvoudig met een rode lamp.

Rode lampen bij Rebel House

Wil je een grote of kleine lamp, een of meerdere lampen? Dat maakt ons niet uit. Je krijgt telkens weer 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Enkele dagen nadat je je bestelling hebt doorgestuurd, brengt onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere items jouw lampen aan huis geleverd.