Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Tafellampen

Mist jouw interieur stijlvolle verlichting? De juiste verlichting zorgt niet alleen voor extra licht in de woning, maar kan ook bijzonder sfeerbepalend zijn. Wil jij jouw woning stijlvol voorzien van de juiste verlichting? Dan zijn tafellampen in het goud een perfecte toevoeging aan jouw interieur. Bij Rebel House geniet je van een groot aanbod aan tafellampen in een gouden kleur of met gouden details.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden tafellampen

Een tafellamp van goud is bijzonder stijlvol. Je kunt kiezen voor een tafellamp compleet in goudtint, maar ook bijvoorbeeld met slechts een gouden frame of gouden details. Deze kleur geeft ontzettend veel sfeer aan jouw woning. Een tafellamp is altijd een relatief kleiner model, dat letterlijk op tafel kan. Ook kun je tafellampen gebruiken voor op nachtkasten, bureaus of voor decor.

Gouden tafellampen in jouw interieur

Weet jij niet goed op goud past in jouw interieur? Goud past bij ontzettend veel stijlen. Denk bijvoorbeeld aan Grand Glamour of Circus Baroque. Ook kun je goud mooi combineren met de Pink Blush stijl. Hierbij staat vooral roze centraal, maar dit is goed te combineren met goud voor een extra vrouwelijk tintje. Goud komt natuurlijk ook terug in Classic Colonial en hiermee geef je jouw woning een stijlvolle en klassieke look. Hier passen gouden tafellampen natuurlijk perfect bij.

Gouden tafellampen bij Rebel House

Waarom je jouw nieuwe gouden tafellamp bij Rebel House moet kopen? Dat is natuurlijk niet alleen vanwege het grote aanbod, ook vanwege de service. Ze hebben eigen bezorgservice voor grote meubels en deze bestellingen zijn al gauw met gratis bezorging. Je ontvang een gratis verzending vanaf 50 euro. Je kunt de betaling eenvoudig online regelen. Zo kan de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Twijfel je of de gouden tafellamp wel echt bij jouw interieur past of ben je niet tevreden? Geen zorgen, je mag jouw bestelling altijd retourneren. Je geniet van een 90 dagen retourtermijn, dus je hoeft nooit te haasten.