Houten Tafellampen

Op een houten dressoir of een houten bureautafel hoort een houten tafellamp? Daar zijn we het bij Rebel House mee eens. Maar onze houten tafellampen bieden nog veel meer mogelijkheden dan dat. Je kunt er ook mooie contrasten mee creëren en bijvoorbeeld een zeer robuuste houten tafellamp in een strak modern interieur integreren. Met houten tafellampen van Rebel House kun je alle kanten op. Wij helpen jou graag!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten tafellampen

En tafellamp in hout brengt letterlijk de natuur op je tafel, je kast of je bijzettafeltje. Waar je een houten tafellamp ook inzet, ze straalt een gezellige sfeer uit. Plaats er meerdere in je woning en combineer ze met vloerlampen, hanglampen en wandlampen. De ontwerpers bij onze gerenommeerde merken maken vaak verschillende categorieën van lampen in dezelfde uitvoering. Bepaalde van onze houten tafellampen zien er inderdaad uit als een mini-vloerlamp, een kleine tripod of een staande, in plaats van hangende spotlight. De kunst is om je houten tafellamp te combineren met andere houten accessoires zoals houten fotolijsten, houten sculpturen of houten wanddecoratie. Loop rustig door onze webshop en maak je keuze!

Houten tafellampen in jouw interieur

Voordat je je keuze maakt, bekijk goed waar je houten tafellamp komt te staan. In functie daarvan kies je je houten hanglamp. Kies voor je Pure Minimal woning bijvoorbeeld een tafellamp met naturel hout en veel wit. Een houten onderstel en een lampenkap in draadstructuur ziet er zeer stoer uit en is ideaal voor je Raw industrial woning. Een tripod met lampenkap hoort gewoon in je Rural Living woning. Kies je een lampenkap met goud? Dit kan dan alweer voor je Grand Glamour interieur. Urban Jungle creëer je met een onderstel in ruw hout zoals een boomstammetje of een takkenbos. Geef je houten tafellampen een mooie plekje. Ze verdienen het om bewonderd te worden!

Houten tafellampen bij Rebel House

Bij elke bestelling van houten tafellampen krijg je van Rebel House 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine objecten komt bij jou leveren. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Als je nog vragen hebt, laat maar weten, wij zijn er voor jou!