Gouden Vloerlampen

Als je je moderne of luxueuze interieur meteen een extra dimensie wilt geven, dan zijn gouden vloerlampen de oplossing! Vloerlampen verlichten de ruimte in de eerste plaats, maar dragen aan de andere kant ook bij aan de uitstraling van het interieur. Zeker als je voor chique, gouden lampen kiest! Welke gouden vloerlampen kan je nu vinden binnen het aanbod van Rebel House, en welke service kan je verwachten? Hieronder lees je alles wat je wilt weten!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden vloerlampen

Gouden vloerlampen komen in oneindig veel verschillende designs, formaten en materialen. De meeste modellen hebben en metalen basis, zoals aluminium of gietijzer, maar het is ook mogelijk om gouden lampen te kopen die iets gezelliger ogen dankzij het gebruik van materialen als hout. Van grote staande vloerlampen met strak design tot eerder vintage modellen of kleine lampen die antiek ogen, alles is mogelijk. Op die manier kan je je woonkamer, keuken of een andere ruimte helemaal volgens je eigen stijl verlichten en inrichten!

Gouden vloerlampen in jouw interieur

Elk interieur is natuurlijk anders, en dat betekent ook dat je moet letten op de huidige stijl van je woning én de specifieke eigenschappen die daarbij horen. Als je bijvoorbeeld de soberheid van je Modern Chic inrichting wilt doorbreken, dan is een sierlijke gouden vloerlamp met afwerking in reliëf in de keuken een goed idee. Zoek je een lamp voor een iets robuustere Raw Industrial of Classic Colonial look, dan bestaan er ook heel wat mogelijkheden bij Rebel House. Daarbij kan je ook zoeken op basis van prijs en andere criteria, zodat je snel de mooiste en voordeligste gouden vloerlampen vindt voor jouw situatie!

Gouden vloerlampen bij Rebel House

Als kers op de taart leggen we je bij Rebel House ook nog eens in de watten met een uitstekende service, waaronder een 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro. Je woning inrichten wordt daarbij een stuk aangenamer dankzij een eigen bezorgservice voor grote meubels en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Genoeg redenen dus om je gloednieuwe gouden vloerlampen bij ons te komen zoeken!