Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Roze Vloerlampen

Als je onze collectie roze vloerlampen ziet, dan word je er gewoon blij van. Het zijn prachtige interieurtukken die gerust als decoratief interieurstuk mogen ingezet worden. Welke roze vloerlamp steelt jouw hart?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Roze vloerlampen

Je plaatst een roze vloerlamp in een donker hoekje en meteen krijg je een pittige touch in je interieur. Of je zet bijvoorbeeld in je hal een roze vloerlamp als welkom voor je gasten. De sfeer is meteen gezet. Kies je een strakke, een fijne of een grote vloerlamp? Ga zeker ook eens kijken naar onze andere verlichting in roze: hanglampen, tafellampen en wandlampen. Bij je roze vloerlampen kies je bijvoorbeeld roze vloerkleden, roze wanddecoratie en roze figuren en vazen. Voor wie enorm veel van roze houdt, hebben we ook roze meubels. Jij bent je eigen interieurarchitect en gaat aan de slag met roze. Trek deze look door over heel je woning, dan krijg je een leuk en chique geheel. Heb jij graag raad hiervoor? Rebel House helpt jou!

Roze vloerlampen in jouw interieur

We hebben in onze collectie een aantal roze vloerlampen met dierenfiguren. Grappige dierenfiguren zijn een leuk item in een Street Pop woning. Roze is ook voor een Retro Revival woning nooit ver weg. En ja, je Pink Blush woning krijgt alweer een leuk item bij met een vloerlamp in roze. Ook voor de kinderkamer is roze heel leuk, zeker als er ook een dier aan te pas komt. Laat je fantasie de vrij loop, roze is hiervoor perfect geschikt.

Roze vloerlampen bij Rebel House

Bij Rebel House bestel je je vloerlampen gewoon online. Je stuurt je bestelling door en wij zetten onze eigen bezorgservice voor grote meubels in of we spreken PostNL aan voor kleinere items. Bij ons krijg je ook 90 dagen retourtermijn en je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen gebeuren. Hiermee geven wij jou de kans om je interieur volgens je eigen tempo in te richten. Wij helpen jou hier graag bij. Heb je vragen rond onze verlichting of andere interieurstukken? Contacteer ons, wij zijn er voor jou!