Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Lampen

Verlichting is zeer belangrijk bij de inrichting van je woning. Je interieur is pas geslaagd als je de perfecte lampen hebt gekozen. Ben jij op zoek naar lampen in wit? Dan zit je bij Rebel House perfect. We hebben hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen en spots in wit. Welke stijl en uitvoering van witte lampen kies jij?

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte lampen

Een witte lamp verspreidt het licht in de kamer op een zeer bijzondere manier. Je kiest bijvoorbeeld voor een wit armatuur en een lichtbron die zichtbaar is. Of je gaat voor een volledig witte lamp: armatuur én lampenkap in wit. Of kies je eerder voor een combinatie van wit en andere kleuren? Het kan allemaal! Je verlichting is niet het enige wat karakter aan je interieur geeft. Ook je meubels en accessoires maken een groot deel uit van je woninginrichting. Kies een aantal interieurstukken in wit en laat ze aansluiten bij je witte verlichting. Wit geeft een groot ruimtegevoel aan een kamer. Je witte verlichting is hier een perfect hulpje in.

Witte lampen in jouw interieur

Denk bijvoorbeeld aan volledig witte lampen tegen de witte muren en plafonds van je Pure Minimal woning. Het maakt je kamer nog strakker. Heb je bijvoorbeeld een Retro Revival woning vol met vintage kleuren? Daar past wit helemaal bij! Voor je Urban Jungle woning, of bijvoorbeeld voor de kinderkamer, hebben wij leuke lampen met dierenfiguren. Kies een witte lamp met een tikkeltje goud voor in je Modern Chic huis. Het brengt je luxe woning op een nog hoger niveau. Wit is geschikt in alle woningen. Mocht je toch niet zeker zijn, dan vraag je het ons gewoon. Wij bespreken dit graag met jou.

Witte lampen bij Rebel House

Onze witte lampen zijn van zeer hoge kwaliteit. Een je een lamp van Rebel House in huis haalt, heb je ze voor vele jaren. Je doet je aankoop gewoon online en je krijgt onmiddellijk gratis verzending vanaf 50 euro en ook nog eens 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen uitgevoerd worden. Wij laten je lampen leveren door PostNL, of als je meerdere interieurstukken hebt gekocht door onze eigen bezorgservice voor grote meubels.