Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Zilveren Lampen

Een zilveren lamp schittert, letterlijk, in huis. Meerdere zilveren hanglampen doen je interieur helemaal glinsteren. Bij Rebel House vind je hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen in zilver. Stel een mooie set verlichting samen en pimp je woning. Wij helpen jou graag.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zilveren lampen

Rebel House is dé webwinkel bij uitstek om zilveren lampen te kopen. Onze zilveren lampen zijn echte design topstukken en je krijgt ze op de koop toe nog aan zeer voordelige prijzen. We hebben zilveren lampen voor elke kamer: een grote hanglamp in de woonkamer, kleine sfeervolle lampjes in de slaapkamer of functionele zilveren lampen in de keuken... de keuze is enorm. En wat meer is: je vindt bij Rebel House ook een zeer uitgebreid gamma aan zilveren meubels en accessoires. Zoek je zilveren kasten, tafels, stoelen, prachtige zilveren decoratiestukken en vloerkleden met zilver? Je stemt ze op elkaar af en je woning krijgt een zeer luxe uitstraling. Eens je met zilver aan de slag gaat in je interieur, dan merk je dat het makkelijk te combineren is. Ga je voor stoer en combineer je zilver met zwart en wit? Perfect! Maar ook bij opvallende kleuren is zilver helemaal op zijn plek. Wil je graag advies op gebied van styling? Wij staan klaar voor jou!

Zilveren lampen in jouw interieur

Zilveren lampen worden heel vaak gekozen voor een Modern Chic woning. Glimmend en tegelijkertijd design is wat wij voor jouw interieur bieden. Een Grand Glamour interieur kan gewoon niet zonder lampen in zilver. Het zijn echte eyecatchers in een Pink Blush woning. Voor je Raw Industrial woning kies je voor oud zilver, wat een zeer stoere uitstraling heeft. Voor je Pure Minimal huis kies je voor strakke lijnen en zilver dat mat of glimmend is afgewerkt. Met lampen in zilver creëer je speelse effecten en mag je je fantasie gerust de vrije loop laten!

Zilveren lampen bij Rebel House

Bij de bestelling van je lampen in zilver krijg je bij Rebel House 90 dagen retourtermijn en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere items levert snel. Je hebt recht op gratis verzending vanaf 50 euro.