Gele Vloerkleden

Vloerkleden zijn bedoeld om letterlijk je woning aan te kleden. Gele vloerkleden hebben de eigenschap om een zeer gezellige en warme sfeer te creëren. Een geel vloerkleed straalt gewoon de zon uit. Wil jij ook deze sfeer bij jou in huis? Bij Rebel House kan dit perfect!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gele vloerkleden

Een geel vloerkleed doet ergens denken aan een strand. Je zit met je voeten op een ondergrond die bijna vakantie-achtig aandoet. Dat is nu juist de grote aantrekkingskracht van een geel vloerkleed. Of je nu voor een groot rechthoekig of een klein rond vloerkleed in geel kiest, het zijn echte blikvangers. Het is heel anders dan een klassiek veelkleurig of een rustig beige of bruin vloerkleed. Met een geel vloerkleed breng je gegarandeerd een dosis pit in huis. Als je daarbij ook nog andere objecten in geel in je woning integreert, krijg je een nog zonnigere sfeer. Denk maar aan gele stoelen of een geel bankstel, gele vazen en gele sierkussens. Je kunt het zo zonnig maken als je zelf wil! Heb je soms nog twijfels of geel wel in jouw woning past, en dan meer bepaald een geel vloerkleed? Geen nood, wij helpen jou graag en geven je professioneel advies over styling.

Gele vloerkleden in jouw interieur

In onze collectie vind je een aantal gele vloerkleden met geometrische prints. Zij zijn perfect voor je Pure Minimal woning. Ook unicolor gele vloerkleden doen het in deze stijl goed. Een stoer okergeel vloerkleed gaat heel goed in je Raw Industrial woning. Het vormt een mooi contrast met bijvoorbeeld robuust houten tafels, zwart metalen raamkozijnen of je grijze betonvloer. Een jute vloerkleed of een vloerkleed met franjes is altijd zeer geliefd voor Rural Living woningen. Wij helpen jou graag in je keuze!

Gele vloerkleden bij Rebel House

Heb je nog vragen rond gele vloerkleden? Rebel House staat voor jou klaar! Als je bestelt, krijg je 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Daar bovenop doe je de betaling vooraf achteraf of in termijnen, zoals je zelf wilt. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken komt je geel vloerkleed aan huis leveren.