Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Multicolor Vloerkleden

Een vloerkleed in één kleur of een multicolor vloerkleed? Dit is altijd de vraag bij de aankoop van vloerkleden. Een vloerkleed neemt meestal een groot oppervlak in je woning in en is daarom ook heel erg bepalend voor je interieur. Wil je niet dat één enkele kleur gaat domineren in je interieur? Dan is een multicolor vloerkleed dé perfecte keuze!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Multicolor vloerkleden

Bij onze multicolor vloerkleden vind je diverse types. Zo is bijvoorbeeld een vloerkleed in Perzische stijl evengoed multicolor als een vloerkleed met strakke geometrische vormen. En we hebben ook vloerkleden die er unicolor uitzien tot je ze van dichtbij bekijkt. Spikkeltjes of andere subtiele kleurschakeringen maken vaak de charme van een multicolor vloerkleed uit. Daarnaast bieden wij ook multicolor vloerkleden aan met strepen, dierenfiguren of echte Pop Art ontwerpen. Het grote voordeel van een multicolor vloerkleed is dat je er alle kanten mee uit kunt. Je zet het in als eyecatcher of je laat het aansluiten bij de kleuren uit je interieur. Nog enkele woonaccessoires erbij zoals vazen, sierkussens, spiegels en bloempotten in leuke kleuren en het plaatje is compleet! Bij Rebel House vind je alles wat je zoekt om kleur te geven aan je woning.

Multicolor vloerkleden in jouw interieur

Zoek jij een vloerkleed met felle kleuren en grappige figuren voor je Street Pop interieur? Of ga je voor een vloerkleed met zachte schakeringen voor je Rural Living woning? We hebben ze allebei! Strakke prints passen uitstekend bij je Modern Chic of bij je Pure Minimal woning. En in je Urban Jungle woning mag je gerust een aantal vloerkleden met dierenfiguren neerleggen. Ze doen het altijd goed! De keuze is groot. Raak je er niet goed uit? Vraag ons gerust advies, onze klantenservice staat voor jou klaar.

Multicolor vloerkleden bij Rebel House

Bestel je vloerkleed gewoon online en je krijg 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. In functie van de afmeting van je vloerkleed of je totale bestelling bij Rebel House, komt onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items je interieurstukken leveren. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen.