Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Roze Vloerkleden

Oogt de vloer in je woonkamer of inkomhal nog een beetje kaal en kleurloos? Dan is het misschien geen slecht idee om het aanbod roze vloerkleden van bij Rebel House te ontdekken! Als speciaalzaak helpen wij je om de mooiste vloerkleden te vinden voor jouw interieur, rekening houdende met je budget, beschikbare ruimte en meer. Lijkt roze je wel iets, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het onderstaande overzicht kom je méér te weten over ons gamma én onze service!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roze vloerkleden

Roze vloerkleden vormen een prachtig basis voor een kleurrijk en chique interieur, dat is zeker. Het gaat echter om een kleur dat je niet zomaar te pas en te onpas in je woning kunt verwerken; er zijn wat inzicht én onderzoek voor nodig om het goed te doen! Rebel House kan je helpen, en wel door je een breed gamma aan prachtige roze vloerkleden aan te bieden. Of je nu een rond, roze vloerkleed zoekt met een extra warme feel of juist een strak, vierkant model dat je moderne woonkamer nog chiquer maakt - er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden!

Roze vloerkleden in jouw interieur

Wil je méér uit je interieur halen, dan ga je echter best nog wat wat dieper in op de vele mogelijkheden bij Rebel House. Zo kan je gemakkelijke filters gebruiken, op basis van je eigen budget en je voorkeur qua vorm en formaat. Op die manier maak je snel een selectie van roze vloerkleden die bij jouw situatie passen. Ook kan je afgaan op de verschillende substijlen, zoals Pink Blush, Modern Chic of Grand Glamour, om de knoop door te hakken. Het resultaat? Je woonkamer, inkomhal of keuken krijgt binnen de kortste keren een unieke, sfeervolle en kleurrijke uitstraling, dankzij een roze vloerkleed!

Roze vloerkleden bij Rebel House

Ten slotte maakt Rebel House je het nog gemakkelijker met een complete service. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat een 90 dagen retourtermijn en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Daarbij geniet je altijd van een gratis verzending vanaf 50 euro en een flexibele betaling vooraf achteraf of in termijnen!