Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Turquoise Vloerkleden

Als je onze collectie turquoise vloerkleden doorloopt, merk je dat deze zeer decoratief zijn. Het zijn eyecatchers, de kleuren zijn oogstrelend, je tilt je interieur naar een hoger niveau. Ga jij voor een van onze unieke turquoise vloerkleden?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Turquoise vloerkleden

Vloerkleden hebben als doel om een kamer gezellig te maken. Ze voelen aangenaam aan als je op blote voeten loopt. Anderzijds geven ze de kamer een eigen karakter. En dat is zeker ook wat onze turquoise vloerkleden doen. Turquoise is nu eenmaal een kleur dit opvalt, waar je ze ook inzet. Ga jij voor een vloerkleed met heel veel turquoise of wil je een vloerkleed waarin slechts een minimum aan turquoise is verwerkt? Jij kiest! Denk er ook aan om je turquoise vloerkleed te combineren met bijvoorbeeld turquoise verlichting, wanddecoratie, een turquoise spiegellijst of andere woonaccessoires in turquoise. Je vindt ze bij Rebel House. Door meerdere turquoise elementen in je interieur te verwerken, krijg je een speels en fris geheel. Hoe ver ga jij met turquoise? Als je hierbij graag hulp hebt, laat het ons weten. Onze stylisten zijn er voor jou!

Turquoise vloerkleden in jouw interieur

Bij Rebel House vind je turquoise vloerkleden voor elke stijl. Denk aan een rijkelijk uitgevoerd vloerkleed voor je Grand Glamour woning. Of wil je in je Raw Industrial woning een contrast creëren met bruin en zwart? Het kan perfect! Een gelijkaardig contrast creëer je door turquoise in te zetten in een Pink Blush interieur. Waarom ook niet? Wil je je Circus Baroque interieur nog een tikkeltje meer overdadig? Doe het gewoon met een vloerkleed in turquoise. Bij Rebel House kennen wij geen grenzen, jouw ideeën en smaak zijn jouw leidraad. Wij helpen jou graag om precies dat vloerkleed te vinden dat jij wil.

Turquoise vloerkleden bij Rebel House

Kopen bij Rebel House is kiezen voor service. Je koopt bestelt gewoon online en onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt snel bij jou thuis leveren. Je krijg bij Rebel House gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Je krijgt ook 90 dagen retourtermijn. Service, kwaliteit en pure design is waar wij voor gaan!