Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Beelden en Figuren

Een leuk engelenfiguur, een grote leeuwenkop of een gouden cobra... met beelden en figruen kun je een hele aparte wereld bij jou thuis creëren. Design beelden en figuren zeggen vaak veel meer dan woorden. Het vertelt in welke sfeer je zit, waar je van houdt en hoe jij je woning aankleedt. Kies uit ons grote gamma een of meerdere design beelden en figuren en geef ze een mooi plekje in je woning.

44 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design Beelden en Figuren

Bij design beelden en figuren kun je je aan om het even wat verwachten. Bij Rebel House hebben wij talloze items. Van boekensteunen tot parblubakken, replica's van gekende werken of etnische figuren, je vindt het allemaal op onze webshop. Kies zorgvuldig het materiaal, de uitstraling en de kleuren uit die bij de rest van je woninginrichting passen. Laat je design beelden en figuren aansluiten bij lijsten van spiegels en schilderijen, bij vazen en schotels en bij je meubelen. Je combineert er een of meerdere met elkaar of je maakt van één beeld of figuur een echte eyecatcher.

Design Beelden en Figuren in jouw interieur

Voor je Modern Chic woning ga je voor figuren en beelden waarbij koel en warm gecombineerd zijn: blauwe kleuren met zilver bijvoorbeeld. Een Grand Glamour interieur kleed je aan met design beelden en figuren in wit en zilver. Het geheel mag er letterlijk schitterend uitzien. Uiteraard zijn design beelden en figuren ideaal voor je Urban Jungle woning. Apen, tijgers, exotische vogels en leeuwen mogen best wel overdagig in je interieur voorkomen.

Design Beelden en Figuren bij Rebel House

Bij de aankoop van je beelden en figuren kun je rekenen op 90 dagen retourtermijn en je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items komt je design beeld of figuur thuis brengen. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Weet je niet goed welke figuur of beeld je voor je woning moet kiezen? Vraag het ons gerust, wij staan klaar voor jou!