Blauwe Beelden

Zoek jij een dierenfiguur, een grappige plantenfiguur of een klassiek beeld maar dan in blauw? Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het bij Rebel House in blauw. Welk blauw beeld kies jij uit?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blauwe beelden

Met een blauw beeld breng je een bepaald meubelstuk tot leven. Denk aan een blauw beeld op een tafeltje in je hal. Of zoek je enkele blauwe beelden voor je dressoir en je bijzettafeltje? Dan denk je waarschijnlijk ook al aan de sfeer die het beeld moet uitstralen. Wij bieden grappige, pittige, blokvormige of ronde, unicolor blauwe of meerkleurige beelden aan. Een beeld kan iets met je hobby te maken hebben. Het kan tonen waar jij van houdt of het je kunt er een bepaalde boodschap mee willen brengen. De leukste eigenschap aan beelden is dat je ze overal kunt inzetten. De ene keer plaats jij je blauw beeld in je woonkamer, een andere keer verhuis je het blauw beeld naar je slaapkamer. Een blauw beeld is bijvoorbeeld ook heel leuk om als cadeau aan iemand te geven. Het is in ieder geval zeer origineel.

Blauwe beelden in jouw interieur

Wanneer jij een blauw beeld zoekt, ga je dan voor kubistische vormen voor je Pure Minimal woning of wil je liever ronde vormen voor je Retro Revival interieur? Zoek je een stoer donkerblauw beeld voor je Raw Industrial woning of had je eerdere aan een veelkleurig beeldje voor je Street Pop interieur gedacht? Bij Rebel House hebben wij geen grenzen, alles kan. Als je toch nog vragen hebt of weet je niet goed of een bepaald blauw beeld nu wel iets is voor jouw interieur, laat het ons dan weten. Wij geven jou graag professionele raad.

Blauwe beelden bij Rebel House

Bestel jij je blauwe beeld samen met een aantal meubels of accessoires? Dan zetten wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Kleinere volumes worden door PostNL geleverd. Je krijgt bij ons zomaar eventjes 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En we doen nog een extra inspanning als het om service gaat. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen.