Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Beelden

Een goede basis van het interieur begint natuurlijk met het uitzoeken van het juiste meubilair. Staat de basis op dit moment erg goed? Dan is het hoog nodig tijd om op zoek te gaan naar de juiste accessoires. Hiermee bedruk je namelijk je persoonlijkheid en het interieur ziet er ook nog eens vele malen gezelliger uit.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goud beeld

Vandaag de dag zijn beelden in het goud van Rebel House onwijs geliefd in het interieur. Je zorgt hierdoor direct voor een hotel-chique gevoel en gouden accessoires passen perfect binnen iedere woonstijl. Ook heb je bij ons de keuze uit de leukste modellen in tal van formaten. Voor ieder budget is er meer dan genoeg keuze. Naar wat voor soort model gaat je voorkeur uit dit moment uit? Bekijk het complete assortiment op deze pagina en bestel je favoriete model eenvoudig en snel.

Goud beeld in jouw interieur

Kies je voor een goud beeld in het interieur, dan is dit uitstekend te combineren met een van de woonstijlen uit de collectie. Denk hierbij aan Pure Minimal, Circus Baroque of Grand Glamour. Wat de beste woonstijl is, hangt natuurlijk af van je persoonlijke smaak. Naast dat gouden beelden onwijs leuk zijn om voor jezelf te kopen, zijn het ook dé perfecte cadeaus om te geven tijdens de feestdagen, een verjaardag of een housewarming.

Goud beeld bij Rebel House

Heb je een geweldig beeld in het goud gevonden en kun je niet wachten om het beeld een mooi plekje bij jou in huis te geven? Je profiteert bij ons van verschillende leuke voordelen. Denk hierbij aan 90 dagen retourtermijn, een eigen bezorgservice voor grote meubels, gratis verzending vanaf 50 euro en betaling vooraf achteraf of in termijnen.